ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Με απολύσεις απειλεί ο Μαλέλης στον ΣΚΑΪ

Η οργή των Βαρδινογιάννηδων και τι κρύβει η συνάντηση με τον Φιλιππίδη

Φορτσάτος εμφανίστηκε στην πρώτη του επίσημη στον ΣΚΑΙ, ο Σταμάτης Μαλέλης. Ο νέος διευθυντής ειδήσεων συμμετείχε σε σύσκεψη, στην οποία ξεκίνησε με απειλές για να μπορεσει προφανώς να επιβληθεί. Έτσι, εκτός του ότι απείλησε ότι θα απολύει όποιον ενημερώνει πίσω από την πλάτη του, κατάφερε να δημιουργήσει αντιπάθειες και έχθρες, οι οποίες αργά ή γρήγορα θα μεταμορφώσουν τον σταθμό του Φαλήρου σε ρινγκ!
Δυο ημέρες νωρίτερα ο Σταμάτης Μαλέλης εθεάθη στο «Πρυτανείο» στον γνωστό πεζόδρομο του Κολωνακίου να πίνει καφέ με τον Άγγελο Φιλιππίδη. Στο πρόσωπο του τελευταίου, το πρώην στέλεχος του STAR βρήκε τον άνθρωπο που θα μπορούσε να μεσολαβήσει για να καλμάρει την..
οικογένεια Βαρδινογιάννη που είναι οργισμένη με τη συμπεριφορά του και κυρίως με τα ψέματα που τους είπε… Είναι γεγονός ότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη αισθάνεται ότι ο Μαλέλης πρόδωσε την εμπιστοσύνη της, με την οποία τον είχε περιβάλλει τα τελευταία 10 χρόνια. Έτσι συνάντησε τον Άγγελο Φιλιππίδη, προκειμένου να τον παρακαλέσει να μεσολαβήσει… για να αλλάξει γνώμη η οικογένεια.
πηγή: enimerosi24