ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Αναλαμβάνουμε τα έξοδα νοσηλείας της Πιπιλή σε ψυχιατρική κλινική!

Απάντηση Μπαλασόπουλου και ανταπάντηση από την βουλευτή της ΝΔ

«Εχουμε ομόφωνη απόφαση, η ΠΟΕ - ΟΤΑ αναλαμβάνει, τα έξοδα νοσηλείας της κας Φωτεινής Πιπιλή σε γνωστή ψυχιατρική κλινική στην Γλυφάδα. Να είναι σίγουρη ότι θα την προστατεύσουμε. Τίποτε άλλο». Αυτή ήταν η απάντηση του προέδρου της ΠΟΕ ΟΤΑ, Θέμη Μπαλασόπουλου, στα όσα είχε δηλώσει προηγουμένως στα ραδιόφωνα η βουλευτής της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή.
Συγκεκριμένα η Πιπιλή μιλώντας  στον ραδιοσταθμό Αlpha 9.89, επιτέθηκε εναντίον του Μπαλασόπουλου και απαίτησε την απόλυσή του λέγοντας χαρακτηριστικά:
«O πρώτος που πρέπει να απολύσουν ο Μιχελάκης και ο Μητσοτάκης ως κατάπτυστο παράδειγμα ρουσφετολογικής αναρρίχησης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ο θρασύτατος κύριος Μπαλασόπουλος του οποίου το βιογραφικό σας το λέω επιγραμματικά: Μπήκε από το παράθυρο ως..
κολλητός του Δημάρχου Γλυφάδας το 1984 του Σπονδυλίδη. Μπήκε ως εργάτης καθαριότητας. Το σύνηθες ρουσφέτι που καταγγέλλει σήμερα ο ίδιος, ο θρασύτατος. Μεταπήδησε αυτομάτως ως υπεύθυνος του περιοδικού του Δήμου Γλυφάδος. Αναρριχήθηκε ως ΠΑΣΚΕ, βαθύ παλιό ΠΑΣΟΚ, σε όλα τα κλιμάκια. Έφτασε σήμερα να υβρίζει απαξιωτικά από τη γραφειάρα του με ζωντανό link, ο εργάτης καθαριότητας - έτσι - που μπήκε από το παράθυρο, τον κύριο Καμίνη, που αν μη τι άλλο έχει επιστημονική καριέρα αδιαμφισβήτητη».

Η Φωτεινή Πιπιλή απάντησε και στα περί «ψυχιατρικής κλινικής» αναφέροντας:
«Η απάντηση μου θα μπορούσε για παράδειγμα να είναι οτι τα έχει πιάσει από τη συγκεκριμένη κλινική, γιατί υπάρχουν και σε άλλες περιοχές κλινικές ψυχιατρικές για να με φιλοξενήσουν. Θα μπορούσε να του απαντήσει κανείς, ε βέβαια, ποτέ δεν ελέγχθηκαν τα οικονομικά της ΠΟΕ - ΟΤΑ οπότε μπορείτε να κάνετε και δώρα σε πολιτικούς που πάσχουν από Αλτσχαϊμερ.
Επίσης, μια πολύ σοβαρή απάντηση είναι, γιατί να μη συγκεντρωθούν χρήματα από την ΠΟΕ - ΟΤΑ για να αναγερθεί στη Γλυφάδα που είναι ο αγαπημένος τόπος του συνδικαλιστικού οργίου του Μπαλασόπουλου, ένας για παράδειγμα φούρνος, για να μπορούν να καίνε τις φωνές που μιλάνε με ειλικρίνεια. Μπορούν να ρωτήσουν για παράδειγμα τους φίλους Χρυσαυγίτες, του κυρίου Μπαλασόπουλου εννοώ, ή άλλους ακραίους, πως μπορεί να εξαφανίσει ανθρώπους που με επιχειρήματα σε ξεμπροστιάζουν.
Σε κάθε περίπτωση η απάντησή μου είναι μία και είναι η εξής, γιατί ο κύριος Μπαλασόπουλος δεν απαντάει στις δικές μου καταγγελίες. Είναι κατάπτυστο παράδειγμα ρουσφετολογικού διορισμού από το παράθυρο το 1984, από τον κολλητό του τότε Δήμαρχο Γλυφάδας Σπονδυλίδη. Σε δύο τρεις μήνες από εργάτης καθαριότητας βρέθηκε υπεύθυνος του περιοδικού του Δήμου Γλυφάδας και επίσης αναρριχήθηκε εως εδω που έφτασε χωρίς να υπάρχει πουθενά μα πουθενά, οποιοδήποτε άλλο βιογραφικό του».