ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Ας την κάνουμε αντιβασιλέα επιτέλους, να πάψει να μας ζαλίζει!

Η απάντηση Παπαπαχρήστου στη Drama Queen («κλαίω...») και η στάση Ψυχάρη

Επιμένουν τα Νέα κι ο δημοσιογράφος Γ. Παπαχρήστος στα περί υποψηφιότητας της συζύγου του Θ. Αγγελόπουλου για τη δημαρχία της Αθήνας κι αυτό παρά την διάψευση που εστάλη χθες στην εφημερίδα.
Ο Γ. Παπαχρήστος στη στήλη του «Στίγμα», όπου χθες έγραψε τα ευφάνταστα σενάρια, αφού προσπερνάει τα περί ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Παρακάμπτω εντελώς την απογοήτευσή μου (κλαίω...) γιατί δεν κοινοποίησε και σε εμένα την επιστολή, για να επισημάνω ότι η Drama Queen διαψεύδει, αν και όπως διαψεύδει, ότι θα είναι υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Αθηναίων. Προφανώς, αυτό καταλαβαίνω από την απάντησή της- θα επιδιώξει να ηγηθεί συνδυασμού ευρύτερης πολιτικής και κομματικής στήριξης. Αν είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό το γκρουπ ακόμη καλύτερα...».
O Παπαχρήστος αναφερόμενος στα περί «κατασκευής» επισημαίνει: «Είναι η ζωή εκείνη που θα..
δείξει, κι εγώ έχω την υπομονή να περιμένω δέκα μήνες. Εάν πάλι δεν τα καταφέρει (να είναι υποψήφια δυνάμεων ευρέως φάσματος) θα επικαλεστώ την πρόταση του τεράστιου Μίμη Ανδρουλάκη, που την εποχή της παντοδυναμίας της και απηυδισμένος από τα καμώματά της, είχε προτείνει το καταπληκτικό:”Ας την κάνουμε αντιβασιλέα επιτέλους, να πάψει να μας ζαλίζει!”»
Αναφερόμενος ο δημοσιογράφος των Νέων στην απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ,(έχουν ανοιχτή κόντρα) τονίζει:
«Στην υπόθεση, όπως ήταν φυσικό, παρενέβη και ο ΣΥΡΙΖΑ με σχόλιο ότι "τέτοιο θέμα δεν υφίσταται". Ποιο είναι το θέμα που δεν υφίσταται; Οτι η Drama Queen Gianna δεν θα είναι υποψήφια για τον Δήμο Αθηναίων ή ότι δεν θα επιθυμεί να είναι υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ; Πως το ξέρουν; Πως το προεξοφλούν ότι δεν υφίσταται;».

Υ.Γ Υπήρξε ή όχι τηλεφώνημα της συγγραφέως στον Σταύρο Ψυχάρη; Κι αν ναι ποια ήταν η στάση του εκδότη του ΔΟΛ;
ΥΓ1 Κάποιοι λένε ότι ο Παπαχρήστος έχει την απόλυτη κάλυψη της διεύθυνσης – διοίκησης των Νέων και του ΔΟΛ.