ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Ποιος εκτίθεται;

Είναι γνωστή η κόντρα της εφημερίδας Παραπολιτικά με τον όμιλο Αλαφούζου και τα στελέχη του ΣΚΑΪ  γενικότερα. Αυτή τη φορά όμως η εφημερίδα της Ιάσονος ίσως να το παράκανε καθώς μέσα από τις στήλες των media στέλνει ένα αχαρακτήριστο «μήνυμα» στον «καλό συνάδελφο», όπως λέει, δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Πρόδρομο Παπαηλιόπουλο. Yπό τον τίτλο «Εκτίθεται ο Πρόδρομος» γράφουν συγκεκριμένα τα Παραπολιτικά:
"Βιαστικός όπως πάντα ο συνάδελφος Πρόδρομος Παπαηλιόπουλος, ο οποίος το τελευταίο διάστημα στην προσπάθειά του να φανεί καλός στον Χ. Παναγόπουλο, που τον προσέλαβε στον ΣΚΑΪ μόλις τον απομάκρυναν από την ΕΡΤ, άρχισε..
να λέει διάφορα για τα «Παραπολιτικά». Αντιμετωπίζουμε με συμπάθεια τα όσα διαδίδει ο καλός συνάδελφος. Μάλιστα όταν θα μείνει χωρίς δουλειά, θα τον περιμένει μια βολική καρέκλα στα «Παραπολιτικά»".
Ο,τι και να λέει και να διαδίδει ο καθένας -δημοσιογράφος ή μη- είναι δικαίωμά του. Και δεν μπορεί κανένας να τον «νουθετεί» με προειδοποιητικά μπιλιετάκια μέσα από παραμιντιακές στήλες οποιασδήποτε εφημερίδας. Τουλάχιστον αυτή είναι η γνώμη η δική μας και εδώ είναι φανερό ποιος τελικά εκτίθεται... Κι αυτό παρότι στον συγκεκριμένο δημοσιογράφο έχουμε ασκήσει πολλές φορές κριτική, ειδικά όταν ήταν στην ΕΡΤ  (εδώ κι εδώ)