ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Επιασε τα 200 και συνεχίζει!

Η μοναδική αυτοδιαχειριζόμενη συνεταιριστική εφημερίδα έπιασε τα 200 και συνεχίζει! Ο λόγος για την Εφημερίδα των Συντακτών που συμπλήρωσε 200 τεύχη από τότε που κυκλοφόρησε, στις 5 Νοεμβριου του 2012. «Η προσπάθειά μας να καταστεί βιώσιμη μια ανεξάρτητη εφημερίδα που δεν έχει η στήριξη ενός μεγαλοεκδότη ή ενός κόμματος, συνεχίζεται», γράφει σε σχετικό σημείωμα ο διευθυντής της ΕφΣυν, Νικόλας Βουλέλη που τονίζει: «Βασική προϋπόθεση για να συνεχίσουμε δυναμικά στον δρόμο που χαράξαμε είναι να αυξηθούν ακόμη περισσότερο οι αναγνώστες μας, στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στην περιφέρεια».
Από το 200ο φύλλο της Εφημερίδας των Συντακτών απουσιάζουν δύο από τους πρωτεργάτες της προσπάθειας: Ο Σταμάτης Νικολόπουλος (διευθυντής σύνταξης) και η Ελένη Κωσταρέλου (αρχισυντάκτης οικονομικού) που πρόσφατα αποχώρησαν από την εφημερίδα της Κολοκοτρώνη .
Να σημειωθεί ότι η Εφημερίδα των Συντακτών κρατάει..
σχετικά ψηλά τις κυκλοφορίες της που κυμαίνονται σε ημερήσια βάση ανάμεσα στις 8 με 10 χιλιάδες φύλλα πανελλαδικά. Το ενισχυμένο φύλλο του Σαββατοκύριακου πουλάει κατά μέσο όρο γύρω στις 13.000 φύλλα.