ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Ψυχάρης: Αν δε συμμορφωθεί ο υπουργός θα φάει καρπαζιές

Πως το αφεντικό του ΔΟΛ κανόνιζε με τον Σαμαρά και με υπόδικο της Energa για διορισμό δικού τους ανθρώπου στο ΔΕΣΜΗΕ

Το ρόλο ανθρώπου που καθορίζει επιλογή κυβερνητικών θέσεων φαίνεται πως παίζει ο επικεφαλής του ΔΟΛ, Σταύρος Ψυχάρης μέσα από mail τα οποία βρίσκονται στη δικογραφία για τη γνωστή υπόθεση των παροχών ηλεκτρικής ενέργειας- Energa και Hellas Power.
Όπως αποκαλύπτεται από τα mail o Σταύρος Ψυχάρης είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον κατηγορούμενο για λαθρεμπορία και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα στην υπόθεση, Αχιλλέα Φλώρου. Μάλιστα λίγο πριν αυτός προφυλακιστεί για το γνωστό σκάνδαλο ζητά..
από τον εκδότη του ΔΟΛ, να τοποθετήσουν στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του Διαχειριστής Ελληνικού Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΣΜΗΕ), νυν ΑΔΜΗΕ, άνθρωπο της επιλογής τους.
Από ό,τι προκύπτει από τη δικογραφία και τα mail ο Ψυχάρης παραδέχεται ότι έχει ξανακάνει το ίδιο. Δηλαδή έχει παρέμβει και στο παρελθόν, πριν την αλληλογραφία και έχει αναλάβει να προωθήσει την τοποθέτηση του συγκεκριμένου ανθρώπου. Αναφέρει μάλιστα πως αν ο υφυπουργός κ. Παπαγεωργίου δεν έχει την πρέπουσα συμπεριφορά «θα φάει καρπαζιές από το αφεντικό του», τον Σαμαρά δηλαδή, στον οποίο ο Ψυχάρης εμφανίζεται να στέλνει μήνυμα SMS για να πιέσει. Είναι ενδιαφέρον, ότι ενεργό ρόλο στα ραντεβού που κλείνει ο Ψυχάρης με τον υφυπουργό παίζει η γνωστή σύμβουλος του κ. Παπανδρέου, Γλυκερία Σιούτη.
- δείτε εδώ τα καυτά mail που αποκαλύπτει το koutipandoras.gr