ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Ελεος! Υπόγειες μεθοδεύσεις για πρόσληψη «εκλεκτών» με αδιαφανείς διαδικασίες

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο (Τετάρτη) στο Σύνταγμα στις 13.00

Την ώρα που το σύνολο των εργαζόμενων της ΕΡΤ βρίσκονται «στον αέρα», επιχειρείται ξανά η πρόσληψη «εκλεκτών» με αδιαφανείς διαδικασίες, «μυστικά» τηλεφωνήματα και εξευτελιστικές μεθοδεύσεις, στις οποίες πρωτοστατούν κάποιοι «εργαζόμενοι» που έχουν να πατήσουν χρόνια το πόδι τους στην Αγία Παρασκευή.
Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, που συνεχίζουν ανυποχώρητοι τον αγώνα τους, επισημαίνουν ότι η απόφαση του ΣτΕ χρησιμοποιείται για ένα νέο γύρο προσπαθειών από τους κυβερνητικούς παράγοντες προκειμένου να «στελεχωθεί» το..
Ενδιάμεσο Σχήμα που θα οδηγήσει στην οριστική «ταφόπλακα» της ΕΡΤ.
Η ΠΟΣΠΕΡΤ σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως εύλογα, οι εκπρόσωποι των εργαζόμενων εκφράζουν επιφυλάξεις και σκεπτικισμό σχετικά με την απόφαση του ΣτΕ και επισημαίνει:
«Δεν δεχόμαστε εκκαθαριστές, δεν δεχόμαστε διοικήσεις που ξεπουλούν τη δημόσια περιουσία, εμείς συνεχίζουμε με ανοικτή την ΕΡΤ -με τους εργαζόμενους στις θέσεις εργασίας τους- για να  ολοκληρώσουμε τη νίκη, που σημαίνει ότι θα κάνουμε τα πάντα με την καθοριστική βοήθεια και τη συμπαράσταση του κόσμου, γι' αυτό θα βρισκόμαστε και αύριο εδώ και όσο χρειαστεί, όλοι μαζί, στο Ραδιομέγαρο».

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας
Την ίδια ώρα το Συντονιστικό των Ομοσπονδιών και Σωματείων, αποφάσισε την πραγματοποίηση συγκέντρωσης στο υπουργείο Οικονομικών και πορεία προς τη Βουλή για αύριο, Τετάρτη, στις 13:00.
Η κινητοποίηση γίνεται σε ένδειξη συμπαράστασης στον αγώνα των εργαζομένων στην ΕΡΤ και με στόχο να κλιμακωθούν οι κινητοποιήσεις και να καταργηθεί άμεσα η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που οδήγησε στο λουκέτο της ΕΡΤ. Στο Συντονιστικό συμμετέχουν: ΠΟΣΠΕΡΤ- Π.Ο.Θ.Α.–Π.Ο.Μ.Ε.Ε.Α.–Ο.Σ.Ε.Τ.Ε.Ε. και των Σωματείων ΟΣΚ–ΙΓΜΕ-ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ-Ε.Ι.Ν.–ΗΔΙΚΑ–ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ-ΟΚΑΑ–ΕΛΟΤ-ΕΓΝΑΤΙΑ–ΜΟΔ-ΔΕΠΑΝΟΜ–ΘΕΜΙΣ–ΚΕΠΕ-ΕΕΤΑΑ.ΟΓΙΟ-ΟΚΑΑ–ΕΛΟΤ-ΕΓΝΑΤΙΑ–ΜΟΔ-ΔΕΠΑΝΟΜ–ΘΕΜΙΣ–ΚΕΠΕ-ΕΕΤΑΑ.