ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Δεν αγοράζω Συντακτών. Μόνο Ελεύθερο Τύπο!

Με επιστολή της προς την εφημερίδα της Κολοκοτρώνη η συγγραφέας Γιάννα Αγγελοπούλου διαψεύδει, με τη σειρά της, τα όσα είδαν το φως της δημοσιοτητας τα περί εξαγοράς της «Εφημερίδας των Συντακτών».
Η Γιάννα Αγγελοπούλου στην επιστολή της που δημοσιεύεται στη στήλη με τα πολιτικά «Παρασκήνια» αναφέρει:
«Κύριε Διευθυντά, Αγαπητοί..
συντάκτες,
Η εμπλοκή μου από τρίτους σε σχέδια περί αγοράς της "Εφημερίδας των Συντακτών" είναι πέραν της φαντασίας.
Σας ευχαριστώ. Φιλικά
Γιάννα Αγγελοπούλου».
Τα Παραπολιτικά είχαν γράψει ότι «η Γιάννα επιστρέφει στα media μέσω του γιου της» ενώ στο σχετικό κείμενο υποτίθεται ότι εξηγούσε πως αυτό θα γίνει «μέσω εξαγοράς της “εφημερίδας των συντακτών” (με πεζά γράμματα) από τον γιό της ο οποίος θα αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο».
Θυμίζουμε ότι η «Εφημερίδα των Συντακτών», σε χθεσινό της άρθρο, είχε χαρακτηρίσει  το δημοσίευμα των Παραπολιτικών ως «προϊόν φαντασίας και άκρως παραπλανητικό» τονίζοντας ότι «δύσκολα συγκαλύπτεται ο συκοφαντικός χαρακτηράς του». Επίσης υπογράμμιζε πως «όσοι υπαγόρευσαν το δημοσίευμα αυτό, θέλησαν να πλήξουν την Εφ.Συν. Παρουσιάζοντάς την ως αντικείμενο αγοραπωλησιών, ερήμην των πραγματικών ιδιοκτητών της που είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοί της».