ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Γιατί με κρεμάσατε στα μανταλάκια; Επειδή έπαιρνα 280.000 ευρώ το χρόνο;

«Γιατί κύριε Γεωργιάδη με κρεμάσατε στα μανταλάκια; Επειδή έπαιρνα 280.000 ευρώ το χρόνο; Εχετε ρωτήσει πόσα έπαιρναν άλλοι σαν κι εμένα στην ιδιωτική τηλεόραση;»
Με αυτό το απίστευτο επιχείρημα κι εξοργισμένη(!) η τηλεπαρουσιάστρια, ηθοποιός, μοντέλο σε διαφήμιση καλλυντικών, Πόπη Τσαπανίδου, προσπαθούσε το πρωί να δικαιολογήσει τις προκλητικά υπερογκες απολαβές που είχε όταν εργαζόταν στην ΕΡΤ. Απολαβές για τις οποίες όταν προτάθηκε να μειωθουν (ελάχιστα) έφυγε για τον ΣΚΑΙ ακολουθώντας τον πρώην πρόεδρο της ΕΡΤ Παναγόπουλο.... Οπως άλλωστε έκανε και το δίδυμο των Λυριτζή – Οικονόμου που οι ετήσιες απολαβές εκάστου στην ΕΡΤ έφταναν σε δυσθεώρητα ύψη (έπαιρναν 45.000 ευρώ έκαστος!)...
Ο Αδωνις Γεωργιάδης απάντησε στην Τσαπανίδου ότι στον ιδιωτικό τομέα πληρώνει κάποιος..
επιχειρηματίας ενώ στη δημόσια τηλεόραση τις (υπέρογκες) αμοιβές κάποιων τις πληρώνει ο ελληνικός λαός (η περίπτωση του να έχει δίκιο ο Γεωργιάδης στα όσα λέει, μας θυμώνει ακόμη περισσότερο...).

Υ.Γ Κάποιοι μας επισημαίνουν ότι έχουμε εμμονή με την Πόπη Τσαπανίδου. Δεν έχουμε καμία εμμονή. Με κανέναν. Η τηλεπαρουσιάστρια έχει εμμονή με τα καλλυντικά RoC και λέει ψέματα στην ΕΣΗΕΑ ότι έχει τελειώσει με τις διαφημίσεις. Είναι δικαίωμα της να λέει και να κάνει ό,τι θέλει: δημοσιογραφία, μόντελινγκ, διαφημίσεις ταινίες, θέατρο, τα πάντα! Αλλά ας μην τα θέλουμε όλα δικά μας. Ας μην έχει και την απαίτηση να είναι και στο σωματείο των δημοσιογράφων. Ας έχει τη τόλμη να πει: ΝΑΙ, ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ! ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΜΕ! Εκεί είναι η μαγκιά... Και εμείς θα της βγάλουμε το καπέλο και θα την αποθεώσουμε.
(η φωτογραφία είναι από το nonews)