ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Δικάζουν αύριο τον Δ. Τρίμη μετά την απαίτηση του Π. Κυριακόπουλου (του Star)!

Η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων στο χώρο των ΜΜΕ, καταγγέλλει απερίφραστα το νέο κρούσμα δεσποτικής συμπεριφοράς και εργοδοτικής αυθαιρεσίας, όπως αυτό εκδηλώθηκε από τον επικεφαλής του Star Channel  T.V. (“Νέα Τηλεόραση Α.Ε”) και πρόεδρο της Ένωσης Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας – ΕΙΤΗΣΕΕ)  Πάνο Κυριακόπουλο.  Συγκεκριμένα, ο Π.Κυριακόπουλος προσέφυγε στα δικαστήρια κατά της ΕΣΗΕΑ και του προέδρου του Δ.Σ.  Δημήτρη Τρίμη, ζητώντας να κηρυχθεί η 24ωρη απεργία της Πρωτομαγιάς –έστω και κατόπιν εορτής– στο κανάλι του παράνομη και καταχρηστικήκαι να..
απαγορευτεί κάθε άλλη απεργία στο μέλλον, απαιτώντας παράλληλα   την καταδίκη του προέδρου του Δ.Σ. σε φυλάκιση ενός χρόνου.
Η δίκη του Δ. Τρίμη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 14/5/2013, στις 13.00 στο κτίριο 5 (αίθουσα 1) της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΕΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ ΔΙΩΚΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ! (διαβάστε εδώ ολόκληρο το κείμενο)