ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Eξαλλος ο Λάκης Γαβαλάς με την αποφυλάκιση των Κουρήδων

«Γιατί αυτοί και οχι κι εγώ!» Αυτό φέρεται να είπε εν εξάλλω καταστάσει ο προφυλακισμένος για χρέη Λάκης Γαβαλάς όταν πληροφορήθηκε το βούλευμα το οποίο άνοιξε  την πόρτα της φυλακής για τον Γιώργο Κουρή και τον γιο του Ανδρέα. Ο Γαβαλάς φέρεται να έκανε λόγο για δύο μέτρα και δυο σταθμά καθώς είναι γνωστό πως ο επιχειρηματίας «προσφέρει» την περιουσία του στο Δημόσιο με αντάλλαγμα τη νόμιμη διαγραφή των χρεών του.
Οι Κουρήδες αποφυλακίστηκαν όταν το συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθήνας αντικατέστησε την προσωρινή κράτηση του πατέρα και του υιού Κουρή με περιοριστικούς όρους. Συγκεκριμένα,  επεβλήθη  εγγύηση ύψους 200.000 ευρώ στον Γιώργο Κουρή και 100.000 ευρώ στον Ανδρέα Κουρή και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και στους δυο. O..
εισαγγελέας είχε υποβάλει αντίθετη πρόταση ζητώντας να παραμείνουν στη φυλακή.
Πατέρας και γιος Kουρής είχαν προφυλακιστεί στις 27 Μαίου για μη καταβολή φόρου μισθωτών υπηρεσιών από το ALTER, ύψους 1,5 εκατ. Ευρώ.