ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Μπράβοι έδειραν νεαρό αθλητικογράφο μέσα στην εφημερίδα όπου εργάζεται!

«...Για όποιον ενδιαφέρεται, έχουν ενημερωθεί ο εισαγγελέας, η αστυνομία, το Εκβιαστών και ο αρμόδιος υπουργός. Η εφημερίδα παρακολουθείται και από έξω κι από μέσα...». Αυτά έγραψε μεταξύ άλλων σε σημείωμά του ο εκδότης αθλητικής εφημερίδας ο οποίος κατήγγειλε στην Αστυνομία ένα πρωτοφανές περιστατικό ξυλοδαρμού νεαρού δημοσιογράφου από μπράβους μέσα στον χώρο εργασίας του!
Συγκεκριμένα ο εκδότης κατήγγειλε ότι χθες το απόγευμα ένας πρώην συνεργάτης του εντύπου -ο οποίος ανήκει σε σύνδεσμο φανατικών οπαδών- μαζί με δύο άλλους «φουσκωτούς» εισέβαλαν στα δημοσιογραφικά γραφεία και ξυλοκόπησαν τον..
δημοσιογράφο αφού τον παρέσυραν σε χώρο όπου δεν υπάρχουν κάμερες ασφαλείας.
Αφορμή του ξυλοδαρμού φέρεται ότι ήταν ρεπορτάζ του αθλητικογράφου που επέκρινε τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ποδοσφαιρικής ομάδας. Η υπόθεση διερευνάται περαιτέρω αφού -σύμφωνα με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., και όπως γράφει ο Β. Γ. Λαμπρόπουλος στο tovima.gr- ο αθλητικογράφος δηλώνει ότι «φοβάται για την ζωή του» και αρνείται να καταθέσει σχετικά με το περιστατικό.
Πρόσφατα έχουν καταγγελθεί κι άλλα κρούσματα επίθεσης κατά αθλητικογράφων.