ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Ο Χατζηνικολάου βρήκε (επιτέλους) τηλεοπτική στέγη

Από τον Σεπτέμβριο στο STAR στο κεντρικό δελτίο με τη Μάρα Ζαχαρέα

Εδώ και αρκετό καιρό υπήρχαν επαφές και συνομιλίες. Είναι γνωστές άλλωστε οι πολύ καλές σχέσεις του δημοσιογράφου με τον ιδιοκτήτη του καναλιού. Τελικά η συμφωνία έκλεισε και ο Νίκος Χατζηνικολάου που επιθυμούσε διακαώς να ξαναβγεί στο γυαλί, από τον Σεπτέμβριο θα βρίσκεται στον τηλεοπτικό σταθμό STAR μαζί με την παλιά του γνώριμο Μάρα Ζαχαρέα που θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων!..
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να προβάλλονται ταυτόχρονα και από το κανάλι της Κηφισιάς, οι εβδομαδιαίες εκπομπές του γνωστού δημοσιογράφου στο enikos.gr.
Eίναι γνωστό ότι το κανάλι της Κηφισιάς έχει αποφασίσει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν να ενισχύσει και να ρίξει το βάρος στο ενημερωτικό κομμάτι, μετά και τα εμπόδια που παρουσιάζονται στη..
συγχώνευση του STAR με το MEGA. Ετσι λοιπόν εκτός απροόπτου ο Ν. Χατζηνικολάου από τις 3 Σεπτεμβρίου θα εμφανίζεται στο STAR με εβδομαδιαία πολιτική εκπομπή, ενώ αρχικά θα έχει και ρόλο σχολιαστή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.
Την ίδια ώρα η διοίκηση του καναλιού ετοιμάζει άνοιγμα και στην πρωινή ζώνη... Μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας του Νίκου Χατζηνικολάου με το STAR, φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Πόπη Τσαπανίδου να αναλαμβάνει την πρωινή ενημερωτική ζώνη του καναλιού.
Η διοίκηση του σταθμού, όπως φαίνεται,  ετοιμάζει άνοιγμα και στην πρωινή ζώνη, με το λανσάρισμα καθημερινής ενημερωτικής εκπομπής (10 με 1), με το όνομα που ακούγεται έντονα αυτή τη στιγμή για την παρουσίαση της εκπομπής, να είναι αυτό της Πόπης Τσαπανίδου.

Y.Γ Η ανακοίνωση του STAR που επιβεβαιώνει τη συνεργασία με τον Χατζηνικολάου αναφέρει:
«Στα πλαίσια της στρατηγικής του STAR CHANNEL για ενίσχυση του Ενημερωτικού του τομέα με στόχο την καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση των τηλεθεατών του, ολοκλήρωσε συμφωνία συνεργασίας με την ΕΝΙΚΟΣ Α.Ε και τον Νίκο Χατζηνικολάου. Η συμφωνία περιλαμβάνει παροχή δημοσιογραφικών υπηρεσιών από την Ενικός Α.Ε προς το STAR CHANNEL στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων και επιμέλεια και παρουσίαση μίας εβδομαδιαίας εκπομπής από τον Νίκο Χατζηνικολάου».