ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ

H Γενική Συνέλευση των εργαζόμενων της ΕΡΤ προχώρησε σε παράσταση διαμαρτυρίας κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλιου της ΕΡΤ. Οι εργαζόμενοι, μαζί με τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους και μέλη της ΕΣΗΕΑ έθεσαν με τον πλέον σαφή και ρητό τρόπο τα προβλήματα που τείνουν να χρονίσουν και συνεχίζουν να μην επιλύονται.
Από την πλευρά της διοίκησης δεν υπήρξε καμία σαφής απάντηση. Καμία σαφής απάντηση για ποιο λόγο, για 5ο συνεχόμενο μήνα η ΕΡΤ συνεχίζει να μη καταβάλει τα δεδουλευμένα στου εργαζόμενους της. Γιατί για ένα ακόμα μήνα, η ΕΡΤ συνεχίζει να έχει τους συμβασιούχους εκτός εργασίας. Την ίδια στιγμή που οι μεικτές και εξωτερικές παραγωγές συνεχίζουν να αποτελούν πρακτική της ΕΡΤ στη διαμόρφωση προγράμματος. Την ίδια στιγμή που προσλαμβάνεται..
Προσωπικό Ειδικών Θέσεων και δεκάδες Σύμβουλοι. Την ίδια στιγμή που η Ε.Ρ.Τ. εμφανίζεται να έχει πωλητήριο, με τα ακίνητα της να βγαίνουν προς… «αξιοποίηση».
Οι δημοσιογράφοι της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης θα συνεχίσουν να καταδεικνύουν και να αντιδρούν στη συνεχιζόμενη υποβάθμιση, συρρίκνωση και απαξίωση της Ε.Ρ.Τ. Γι’ αυτό όχι μόνο εμμένουν στις κινητοποιήσεις τους αλλά και πολύ σύντομα θα πραγματοποιήσουν καμπάνια ενημέρωσης κοινού και κοινωνίας για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο οι ίδιοι όσο και η δημόσια ΡαδιοΤηλεόραση συνολικότερα.
- από το μπλογκ του εκπροσώπου της Ε.ΡΑ

Δείτε εδώ αναλυτικά το Ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης