ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Ελλη Στάη: Μπέρδεψαν την είδηση με τη διαφήμιση...

Τι «μήνυμα» στέλνει ο εκδότης του «Παρασκηνίου» στην τηλεπαρουσιάστρια

Διαβάζουμε στις typologies:
Συνεχίζεται το σίριαλ με την έμμεση διαφήμιση της εφημερίδας «Παρασκήνιο» από τη ΝΕΤ. Το ρεπορτάζ μεταδόθηκε χθες από το δελτίο ειδήσεων που παρουσιάζει η Έλλη Στάη, η οποία όμως αντέδρασε με επικριτικό σχόλιο στο twitter, το οποίο αναφέρει πως κάποιοι έχουν μπλέξει τη δημοσιογραφια με τη διαφήμιση. Ιδού και η αναφορά της Έλλης Στάη στο twitter, για την πίεση που ασκήθηκε χθες στη ΝΕΤ περί προβολής ρεπορτάζ για την εφημερίδα «Παρασκήνιο»:
"Χάσανε τ’ αυγά και τα πασχάλια. Μπέρδεψαν την είδηση με τη διαφήμιση, τον ρόλο των δημοσιογράφων και της δημόσιας τηλεόρασης…"
Την ίδια ώρα το "Παρασκήνιο", αναδημοσιεύοντας στο σάϊτ του τα σχετικά με το «Νέο κρούσμα..
βεντετισμού στη σύσκεψη του δελτίου - η Στάη αρνήθηκε να διαβάσει είδηση», απάντησε (δείτε εδώ) όπως θα του άρμοζε:"Όταν μεγαλώσει ο άνθρωπος Έλλη μου αποκτά και κουσούρια...θυμάσαι άραγε τίποτα από παραλιακή και sofitel; Σύντομα θα επανέλθουμε με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ και τότε σίγουρα θα μας διαβάζεις…! Η συντακτική ομάδα του ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ και ο εκδότης, σου στέλνουν την αγάπη τους!" 

Υ.Γ Οπως γράψαμε σε προηγούμενη ανάρτηση, τα όσα βλέπουμε και διαβάζουμε μας αναγκάζουν - και ειλικρινά δεν το θέλουμε - να πάρουμε το μέρος της Ελλης Στάη...