ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Ο Τζιμάκος δεν ταιριάζει στον Νίκο Χατζηνικολάου

Φαίνεται πως ο Τζίμης Πανούσης δεν ταιριάζει στη Real News και στους αναγνώστες της. Δεν εξηγείται αλλιώς η κυκλοφοριακή βουτιά της εφημερίδας του Νίκου Χατζηνικολάου η οποία την Κυριακή που μας πέρασε και έχοντας ως προσφορά cd με τραγούδια του ανατρεπτικου καλλιτέχνη, έχασε πανελλαδικά περισσότερα από 22.000 φύλλα.
Εκτός αν δεν φταίει ο Τζιμάκος και το αναγνωστικό κοινό επηρεάστηκε από την είδηση της σύλληψης και προφυλάκισης του συνεταίρου και έτερου μετόχου της εφημερίδας, Ανδρέα Κουρή, πράγμα που κάποιοι το απέκλεισαν καθώς η είδηση δεν πολυκυκλοφόρησε στα συστημικά μέσα ενημέρωσης...
Κατά τα άλλα οι κυριακάτικες εφημερίδες επέστρεψαν στα συνήθη επίπεδα πωλήσεών τους με το Πρώτο Θέμα να βρίσκεται πάντα στην πρώτη θέση (πούλησε 154.880 φύλλα).
Στα αξιοσημείωτα της περασμένης εβδομάδας η κυκλοφοριακή «έξαρση» του Βήματος καθώς..
(με τις γνωστές Σταυρο-βελονιές) έφθασε στο επίπεδο των 140.000 φύλλων. Η κυριακάτικη του ΔΟΛ αυτή την Κυριακή πούλησε 23.400 φύλλα λιγότερα και προσγειώθηκε στις 117.490 φύλλα.

Υ.Γ: Πολλοι ήταν αυτοί στη Real News που ήταν αντίθετοι στο να δοθούν τα cd του Τζιμάκου με την εφημερίδα γιατί συν τοις άλλοις δεν ξεχνάνε το «Φθηνό ζεϊμπέκικο για τον Γιώργο» με τους γνωστούς στίχουςκατά του εκδότη:
(...Θέλω σε παράθυρο να βγω
των ειδήσεων τηλεοπτικό
να την βγάλω λάου λάου
και του Χατζηνικολάου
να του κατουρήσω την ψυχή...)




 Κάντε κλικ στον πίνακα
για μεγέθυνση και δείτε αναλυτικά
τι πούλησαν πανελλαδικά οι εφημερίδες
 την Κυριακή 31/3/2012 καθώς
και την σύγκριση με
 την προηγούμενη εβδομάδα 24/3/2013