ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Λιάτσος: Θα κλείσω στη φυλακή Μπόμπολα και Τσεκούρα!

Τι γράφει το Εθνος περί χρεών του Λιάτσου στην Εφορία και πως απαντάει ο δημοσιογράφος 

Στο μάτι του κυκλώνα ο γενικός διευθυντής ενημέρωσης της ΕΡΤ Αιμίλιος Λιάτσος. Στο μπαράζ καταγγελιών από εργαζόμενους της ΕΡΤ προς τον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης ήρθε να προστεθεί και μια νέα, προσωπική, επίθεση  εναντίον του από το συγκρότημα Μπόμπολα μέσω της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ.
Στο κυριακάτικο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα της Μεταμόρφωσης αναφέρεται σε εκκρεμότητες και 4 εντάλματα κατάσχεσης κατά του Αιμίλιου Λιάτσου ενώ με μια δόση ειρωνίας στον τίτλο της (δίπλα στη φωτογραφία του δημοσιογράφου) γράφει: ΟΙ ΩΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΗ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ... Μάλιστα η εφημερίδα απευθύνει το εξής ερώτημα προς την κυβέρνηση και ειδικότερα προς τον καθ' ύλην αρμόδιο κυβερνητικό εκπρόσωπο: όταν καθημερινά συλλαμβάνονται επιχειρηματίες για χρέη προς το Δημόσιο και οδηγούνται στα δικαστήρια ή και στις φυλακές, πώς..
δικαιολογείται να παραμένει στο απυρόβλητο και να διατηρείται και στη θέση του γενικού διευθυντή Ενημέρωσης της ΕΡΤ ο κ. Αιμίλιος Λιάτσος;
Ο Αιμίλιος Λιάτσος απαντάει στο δημοσίευμα αναφέροντας ότι τις όποιες εκκρεμότητες με την
Εφορία τις έχει τακτοποιήσει προ πολλού ενώ όπως γράφει το μπλογκ fimotro τη Δευτέρα θα καταθέσει μηνύσεις κατά του ιδιοκτήτη της εφημερίδας Έθνος της Κυριακής, Φώτη Μπόμπολα και κατά του διευθυντή της εφημερίδας Θανάση Τσεκούρα, που σκοπίμως, όπως λέει, τον διαβάλουν συνεχώς.«Η αλήθεια είναι μια και μοναδική. Έχω τακτοποιήσει τα πάντα. Και από εδώ και πέρα θα απαντώ δικαστικώς. Όχι με αγωγές που θα εκδικαστούν το... 2020, αλλά με μηνύσεις. Θα κλείσω στην φυλακή τον Μπόμπολα και τον διευθυντή του» αναφέρει χαρακτηριστικά στη δήλωσή του στο fimotro.

UPD - Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα του Εθνους υπό τον τίτλο: 

ΤΕΣΣΕΡΑ «ΦΙΡΜΑΝΙΑ» ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
Ο εντιμότατος κύριος Λιάτσος συλλέγει εντάλματα κατάσχεσης για χρέη