ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Μετά απ' αυτόν, το Χ.Α.Ος (ad infinitum)

Μετά την 5η υπενθύμιση ήρθε (επιτέλους) η ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ad infinitum.
Γράφεται εντός πλαισίου, για 6η συνεχή ημέρα, στη στήλη πολιτικά Παρασκήνια της Ελευθεροτυπίας:
Εργολάβος της συκοφαντίας;
Καλώ προσωπικά από 4 Απριλίου τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελο Βενιζέλο να κατονομάσει το κόμμα και το χώρο του οποίου η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ κατ' αυτόν συνιστά όργανο. Εάν δεν το κάνει, δεν είναι τίποτα λιγότερο από κοινός συκοφάντης.
Χ.Α.ΟΣ
Το παραπολιτικό στην «Ε» δημοσιεύεται μετά τις δηλώσεις Βενιζέλου στην προανακριτική της Βουλής όπου υποστήριξε ότι και οι ιδιοκτήτριες της «Ελευθεροτυπίας» έβγαλαν κεφάλαια από..
την Ελλάδα, ενώ αναρωτήθηκε δήθεν με νόημα τι έγιναν τα 74 εκατ. ευρώ από την πώληση της «Χρυσής Ευκαιρίας. Είναι εκεί που ο Βενιζέλος επιτέθηκε κατά της Ελευθεροτυπίας κια «αθωώνοντας» τον Μπόμπολα, είπε: «Γιατί γίνεται συζήτηση για τον κ. Μπόμπολα, αλλά για την κυρία Τεγοπούλου δεν γίνεται; Κυκλοφορεί, όμως, εκ πλαγίου η “Ελευθεροτυπία” ως όργανο συγκεκριμένου κόμματος και χώρου. Και ο μεν Μπόμπολας μπορεί να εξηγήσει από τις άλλες δραστηριότητές του στα δημόσια έργα ή στη ναυτιλία τι γίνεται, η κ. Τεγοπούλου από πού θα εξηγήσει;» 
Μετά από αυτά ο Χ.Α. ΟικονομόπουλοΣ άρχισε να «πλαισιώνει» τον εργολάβο της συκοφαντίας...