ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Mαγκούρα στους μασκαράδες και στον Ιούδα της Δεξιάς

Λάβαμε και δημοσιεύουμε:
Γράφει ο Παλαίμαχος

Τόσο γρήγορα; Πριν ακόμη κάτσουν στο τραπέζι της δουλειάς για τον ΕΔΟΕΑΠ;
Πριν κρύωσει η ψήφος μας;
Α! ρε μαγκούρα που σας χρειάζεται!
Το είπα εγώ πρίν τις εκλογές. Το ξαναγράφω τώρα. Κανείς από τους νεόκοπους σωτήρες του ΕΔΟΕΑΠ που μας τρέλαναν προεκλογικά με φανφάρες, κορώνες και λάσπη δεν με έπειθε. Ας τους χαίρονται οι παρατάξεις τους τώρα κι ας θυμούνται:
Μία φορά προδότης, πάντα προδότης!
Γέρων μπορει να είμαι, μακάκας όμως όχι....Βγήκα στη συνταξη με πρόεδρο τον Φαράκο. Έμαθα  ύλη κοντά στον Νίτσο. Και ρεπορτάζ μπορώ ακόμη να κάνω! Τέτοιο καραγκιοζιλίκι δεν το αξίζει..
το Ταμείο μας και η ιστορία του! Μέσα στην Αποκρια πέσαν οι μάσκες. Μεγάλη Σαρακοστή μας περιμένει. Ακολουθεί Σταύρωση, αλλά Ανάσταση δεν βλέπω.
Έπεσαν όλοι μαζι να φάνε τη μία που κρατήθηκε μόνη απέναντι στο παραταξιακό σύστημα τους.  Την χτύπησαν ανελέητα  και τώρα που δεν τους βγήκε το έργο τρώγονται αναμετάξυ τους!
Χαμένοι όμως στο τέλος θα είμαστε όλοι!
Τραβάει τα μαλλιά της η Δεξιά παράταξη της ΕΣΗΕΑ.
"Ανθ ημών Γουλιμής!" φωνάζουν έντρομοι οι Σομπολικοί για τον Κατσίκη τους.
Δούλεψαν όλοι να τον βγάλουν το νέο υποψήφιο. Τον ανακοίνωσαν κιόλας κι αυτός τους φτύνει κατάμουτρα!
ΝΕΑ ΉΘΗ Ο ΝΕΑΝΙΑΣ ΙΣΚΑΡΙΩΤΗΣ.
Κάνει, ο τυχάρπαστος αλαζών, "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ"  για να σε αδειάσει κυρ Πάνο και τον αδειάζουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι του ΕΔΟΕΑΠ για τις ανοησίες και τα ψεύδη του!
Τον περιμένω με τη μαγκούρα μου αυτό τον προδότη να φτύσει και την άλλη παράταξη των ΠΑΣΟΚτζήδων του πάλαι ποτέ ΓΑΠ, που τον έδινε ΕΠΙΣΗΜΑ μαζί με τον Γερακάρη!
Να δηλώσει ο αλητήριος ότι δεν ανήκει ούτε σ αυτούς! Να γελάσει ο κάθε πικραμένος κι ο Κατσίκης ακόμη στον τάφο του!
Σειρά μετά έχει και η παράταξη του φαύλου παλαιοΠασόκου χοντροΜήτσου που επίσης τον προωθούσε στην πόρτα της Ακαδημίας. Απο το μανίκι με τράβαγε  εκεί μία μικρή να σταυρώσω Ντελέζο - Καρούτζο. Υπαγε οπίσω μου σατανά είπα ο έρμος,  που έχω να δώ στύση από την εποχή που πίναμε ούζα με τον Λαμπρία στον Απότσο!
Φυσικά και έχουν χλωμιάσει στην Αριστερά.
Πατωσαν οι  υποψήφιοι της γραμμής του Κόμματος, όπου σίγουρα κάποιος είναι αόμματος, που λέει και ο Σαββόπουλος.
Και σπεύδουν να τον αγκαλιάσουν, διαβάζω στη Συσπείρωση, τον Ιούδα της Δεξιάς, οι σύντροφοι του σκιώδη Μανωλάκου, μπας και μοιράσουν τις καρέκλες με νέα τράπουλα. Σημαδεμενα χαρτιά είναι όλοι και παίζουν με την αγωνία μας.
Τους ξύνει η πλάτη τους για τη μαγκούρα μου....
Α!ρε κυρ Πάνο  όλη  σου τη ζωή εν- δυό... Το τρία δεν το έμαθες ποτέ. Τί  επαθες κατακαυμένε; Το  φυσάς και δεν κρυώνει το χουνέρι που σου φύλαγαν οι δικοί σου.
Τράβα τώρα μόνος σου να δούμε πως θα διοικήσεις το Ταμείο. Σε έχουν στο χέρι, σε εκβιάζουν, σε οδηγούν σε παραίτηση τα ίδια καραγκιοζακια της ΕΣΗΕΑ που σου έταξαν ότι θα σε στηρίξουν.
Σε αδειάζουν κυρ Πάνο. Όχι στρατηγό, όχι δεκανέα, ούτε Ι5 δεν θα σε βγάλουν έρμε Σόμπολε.
Εγω όμως τί φταίω που δούλεψα τόσα χρόνια;
Ζω μόνο από τη σύνταξη μου κάθε μήνα και περιμένουμε με τη συμβία μου τα φάρμακο μας κάθε τρίμηνο. Αξίζαμε να πληρώσουμε την τρέλα σας να βάψετε με το χρώμα της παραταξής σας τον ΕΔΟΕΑΠ;
Σύρε τώρα το χορό του Ζαλλόγγου με την Πόπη, γιατί η Μιμή του κυρ Αριστειδη του Μανωλάκου έμεινε στην απέξω και μην ελπίζεις στην Ελένη γιατί θα είναι ηλίθια αν σε σταυρώσει!
Βούλιαξε τώρα στα βρώμικα νερά των μπαγαπόντηδων και περίμενε την οργή όλων μας. Καταστρεψατε το Σωματείο μας τόσο που ντρέπομαι να φορώ στο πέτο το σηματάκι που καμάρωνα τόσα χρόνια στο σακκάκι μου.
Απο το πέτο, μας είπες  βλακωδώς στο Κάραβελ, ότι θα πιάσεις τον Σαμαρά. Απο το πέτο θα σε πιάσουμε όλοι και θα σε πετάξουμε άχρηστε!
Το καραγκιοζάκι  που έβγαλε η παράταξη σου σας άδειασε. Τρεξαν τα αριστερά συντρόφια να επωφεληθούν από την προδοσία του  γιατί τα νούμερα στο μεθαυριανό τραπέζι δεν τους βγαίνουν.
Σπάσαν οι γραμμές σας, τα σπάσατε  εσείς!
Σας την έσπασε και η Σπανοπούλου με την εκλογή της. Θα  σπάσω  κι εγώ τη μαγκούρα μου στην πλάτη σας. Θα σπάσουμε όλοι τα μούτρα μας ανόητοι αν δεν σταματήσετε αμέσως αυτό τον κατήφορο!
Απόκριες με μασκαράδες, Σαρακοστή με παραταξιακό ταχίνι, Μεγάλη  Εβδομάδα με  ξύλινο σταυρό στο Σόμπολο από τον Βρούτο του!
Αιντε Ανάσταση....

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ,  αγανακτισμένος,
συνταξιούχος,  ψηφοφόρος,
ασφαλισμένος δημοσιογράφος

 ΥΓ Και μη με εξαγριώνουν  κάποιοι που με ρωτούν  γιατί δεν υπογράφω!
Ο εγγονός μου λέει ότι είμαι και πολύ πρώτος παππούς που ξέρω να στέλνω  ηλεκτρονικές επιστολές.Αυτός με βοηθάει να γράφω . Μέχρι εκεί όμως!