ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Koτζάμ διευθυντής του Mega…

Η βιασύνη και η τσαντίλα στο διαδίκτυο και τα social media είναι οι χειρότεροι σύμβουλοι
Η «Χρυσή Αυγή» είναι η «Χρυσή Αυγή». Τι να πει κανείς για το τέλος της λογικής – κοινής και κοινοβουλευτικής; Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος, ωστόσο, είναι ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Mega. Ένα στέλεχος που είτε αρέσει είτε όχι, δούλεψε σκληρά για το σοβαρό προφίλ του καναλιού και του ενημερωτικού του τομέα.
Δεν αρμόζει, λοιπόν, σε ένα τέτοιο στέλεχος, δημόσια τοποθέτηση/αντίδραση – μέσω του Twitter και του ιστότοπου άποψης aixmi.gr – η οποία τιτλοφορείται ως εξής: «Ο χρυσαυγίτης δείχνει το… πουλί του στην τζαμαρία του Mega».
Αδικείται ο ίδιος με αυτή τη διατύπωση, υποβαθμίζεται η χθεσινοβραδινή αθλιότητα της «Χρυσής Αυγής» έξω από το Mega και για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι η βιασύνη και η τσαντίλα στο διαδίκτυο και τα social media είναι ο χειρότερος..
σύμβουλος. Ακόμη και σε καιρούς κρίσης, έκπτωσης και γενικότερης κατρακύλας, χρειάζεται να θυμάται κανείς τη θέση του και κυρίως τη διαδρομή του, πριν τοποθετηθεί δημοσίως. Ας μη γίνεται «πουλί πετάμενο» μία ενέργεια που θα μπορούσε να γίνει αρχή για κάτι πιο αποτελεσματικό. Και από επικοινωνιακής άποψης και επί της ουσίας.
- mediablog