ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Ν. Χατζηνικολάου: Η Δικαιοσύνη έκανε λάθος με τον A. Kουρή!

«Εγώ τους φίλους μου δεν τους πουλάω» είπε ο μιντιάρχης και η κριτική του προκάλεσε αντιδράσεις

Αντιδράσεις προκάλεσε ο τρόπος με τον οποίο σχολίασε ο γνωστός μιντιάρχης Νίκος Χατζηνικολάου την απόφαση της Δικαιοσύνης να στείλει στη φυλακή τον φίλο και συνεταίρο του (στο Real group) Ανδρέα Κουρή. Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Κουρής και ο γιός του Ανδρέας κρίθηκαν χθες προφυλακιστέοι μετά την απολογία τους για μη καταβολή φόρου μισθωτών υπηρεσιών ύψους 1,5 εκ ευρώ για το ALTER.
Ο Ν. Χατζηνικολάου στο ραδιόφωνο του Real fm σχολιάζοντας την προφυλάκιση του Ανδρέα Κουρή..
έκρινε και επέκρινε τους δικαστές κάνοντας λόγο για υπερβολές ενώ υπενθύμισε και την δικαστική απόφαση με την οποία πριν από λίγες μέρες, ο φίλος Α. Κουρής είχε αθωωθεί με το σκεπτικό ότι δεν ήταν εκτελεστικό μέλος.
«Η Δικαιοσύνη έκανε χθες λάθος γιατί ο Ανδρέας Κουρής δεν μετείχε στη διοίκηση και δεν είχε εκτελεστικό ρόλο. Η προφυλάκιση έχει νόημα όταν κάποιος κρίνεται ύποπτος φυγής ή είναι ύποπτος για τέλεση νέων αδικημάτων και στην περίπτωση του Ανδρέα δεν ισχύει κάτι τέτοιο» είπε χαρακτηριστικά ο Χατζηνικολάου κριτικάροντας –τουλάχιστον άκομψα όπως είπαν πολλοί- την απόφαση του δικαστηρίου.
«Εγώ δεν προδίδω ούτε "πουλάω" τους φίλους μου στις δυσκολίες και εν πάση περιπτώσει εύχομαι να αθωωθεί στη δίκη που θα γίνει σύντομα, καθώς υπάρχει μια υπερβολή στον τρόπο που η Δικαιοσύνη αντιμετωπίζει ορισμένους επωνύμους» κατέληξε ο Νίκος Χατζηνικολάου.
Υ.Γ: Ο Χατζηνικολάου αν μη τι άλλο τιμά τη φιλία και υπερασπίζεται τους συνεργάτες -συνεταίρους του σε δύσκολες στιγμές, έστω κι αν προκαλεί αντιδράσεις καθώς κάποιοι θεωρούν ότι έτσι «παρεμβαίνει» -ως επώνυμος και δημόσιο πρόσωπο- στον τρόπο απονομής της Δικαιοσύνης.