ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Ο Λιάτσος διατάσσει ΕΔΕ στην Αγία Παρασκευή για Λειβαδάρη- Στάη

Και δίωρη στάση εργασίας των δημοσιογράφων στην ΕΡΤ

Στη διενέργεια Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης προσανατολίζεται η διοίκηση της ΕΡΤ προκειμένου να διακριβωθεί πως και γιατί η πρώην συμβασιούχος Νικολ Λειβαδάρη (στενή φίλη και συνεργάτιδα της Έλλης Στάη) βρέθηκε στο control room της ΝΕΤ.
Οπως είχαν γράψει οι zoornalistas, ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης της ΕΡΤ, Αιμίλιος Λιάτσος έγινε εξω φρενών, και διέταξε έρευνα, θεωρώντας ως υπεύθυνη για το γεγονός την Ελλη Στάη.
. Στην ΕΡΤ οι διοικούντες θεωρούν πως η Στάη αυθαίρετα πήρε πρωτοβουλία και ήταν αυτή που έδωσε το πράσινο φως στην Λειβαδάρη για να μπει στο control room. «Κακώς η κυρία Λειβαδάρη ήταν στο κοντρόλ της ΝΕΤ και κακώς η κυρία Στάη την φιλοξένησε. Δεν είχε καμία δουλειά καθώς δεν έχει καμία σύμβαση με την..
ΕΡΤ Α.Ε» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του ο Αιμ. Λιάτσος. Πάντως σε κάθε περίπτωση πρόθεση του γενικού διευθυντη είναι να γίνει έρευνα προκειμενου να αποδοθούν ευθύνες για το περιστατικό που παραπέμπει σε «ξέφραγο αμπέλι» στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής...
Την ίδια ώρα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την κήρυξη δίωρης στάσης εργασίας για σήμερα Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013 από τις 16.00 έως τις 18.00 για τους δημοσιογράφους, που εργάζονται στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ.
Η στάση εργασίας κηρύσσεται προκειμένου οι δημοσιογράφοι να πραγματοποιήσουν συνέλευση και να συζητήσουν τα εργασιακά ζητήματα που τους απασχολούν.