ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Γιώργος Κουρής: Τους κρατάω όλους με χαρτιά. Θα πληρώσουν όσοι με έστειλαν στη φυλακή!

Ο προφυλακισμένος μιντιάρχης είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον Σταύρο Ψυχάρη  - Καμια αναφορά στον Ν. Χατζηνικολάου

Παλιά μου τέχνη κόσκινο για τον προφυλακισμένο μιντιάρχη Γιώργο Κουρή. Οχι που ο Κεφαλονίτης δεν θα άρχιζε τις απειλές του στιλ «τους κρατάω με χαρτιά, θα τους τινάξω όλους στον αέρα». Ο εκδότης προειδοποιεί πως έχει στα χέρια του καυτό υλικό για πολιτικούς, τραπεζίτες και επιχειρηματίες. Υλικό που μπορεί να τινάξει στον αέρα όλο το πολιτικό σκηνικό. Ο Γιώργος Κουρής ισχυρίζεται πως του την είχαν στημένη αλλά δεν μπορούσε λέει να φανταστεί πως θα έφθαναν ποτέ στο σημείο να τον στείλουν στη φυλακή. Αυτό μάλιστα που τον εξόργισε περισσότερο είναι..
λέει η ταυτόχρονη προφυλάκιση του γιού του Ανδρέα. Με αυτή την οργή περνάει στην αντεπίθεση και σε μετωπική σύγκρουση με όλο το σύστημα που τον έστειλε στη φυλακή. Με δηλώσεις στην εφημερίδα «Αξία» ισχυρίζεται ότι στη φαρέτρα του έχει όπλα που μπορεί να προκαλέσουν απώλειες σε φίλους ή κάποιους που μέχρι πρόσφατα παρίσταναν τους φίλους.
Το πρόβλημα είναι ότι τώρα ο Γ. Κουρής δεν έχει πλέον ούτε εφημερίδα ούτε κανάλι για να προπαγανδίσει και να προβάλει τις (εντός και εκτός εισαγωγικών) αποκαλύψεις του. Ποντάρει βέβαια σε κάποιους μιντιάρχες που θεωρεί πως θα τον στηρίξουν και όπως λέει θα αξιοποιήσει στο έπακρο τις συμμαχίες που έχει με άλλους εκδότες και καναλάρχες.
Μάλιστα είναι λέει σε συνεχή επικοινωνία με τον αδερφό του Μάκη Κουρή και το αφεντικό του ΔΟΛ Σταύρο Ψυχάρη. Το παράδοξο είναι πως ανάμεσα σε αυτούς με τους οποίους επικοινωνεί δεν αναφέρεται ο Νίκος Χατζηνικολάου παρά το γεγονός πως ο τελευταίος είναι συνεταίρος στο Real Group με τον γιό του Ανδρέα..

Υ.Γ Ο Γ. Κουρής  νιώθει περήφανος για τον γιό του που παίρνει το βάπτισμα του πυρός στα δύσκολα και μάλιστα πιστεύει πως η φυλακή θα τον δυναμωσει και θα τον κάνει περισσότερο μαχητικό για να συνεχίσει τις εκδοτικές δραστηριότητες...