ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Οι απλήρωτοι του «136» και η ανησυχία της Ανθής για τα ολόσωμα πλάνα



@ Και αφού ήρθε στην Ελλάδα και ο… «Κοέλιος», όπως αναφώνησε ενθουσιασμένη η Ανθή Σαλαγκούδη, γίνεται αντιληπτός ο λόγος ύπαρξης της εκπομπής «136» στην ΝΕΤ. Μια ερώτηση μοναχά: αληθεύει ότι οι πίσω από τις κάμερες εργαζόμενοι για την πανάκριβη αυτή παραγωγή έχουν προβλήματα με τις πληρωμές τους από τον μήνα Οκτώβριο; Κι αν ναι, γιατί; Λογικά, θα προλάβει να ασχοληθεί με το ζήτημα τους ο νέος διευθύνων σύμβουλος Γκίκας Μάναλης, για τον οποίο δυο μέρες τώρα γράφονται ύμνοι για την τάξη που θα βάλει στην Κρατική. Άντε να δούμε.
 @ Μέχρι τότε, η καλλίπυγος Ανθή θα συνεχίσει να ανησυχεί για το αν της κάνουν ωραία πλάνα, ολόσωμα.
@ Αλλάξανε τα πλάνα μου – που λέει και το τραγούδι – στο Extra3. Έχει ενεργοποιηθεί το… Depatment of Public Relations and Communication (sic) και έρχονται ενημερώσεις για την..
καθηλωτική εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη και για τους καλεσμένους που θα μαγειρέψουν μαζί με την Ντέσσυ Κουβελογιάννη.
@ Πουσάρουν με πάθος και με ένταση το “Sold Out” του κ. Παπαδάκη από τον ΑΝΤ1 και για τον φόβο των Ιουδαίων, το επόμενο επεισόδιο θα «φέρνει» λίγο σε Σπυροπαπαδοπουλέϊκο «Στην υγειά μας». Κάπως πρέπει να μη χαθεί αυτή η παρτίδα.
@ Εντός «6 ημερών» ο Φυντανίδης, εκτός ΕΣΗΕΑ ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. Περίεργοι καιροί, μυστήρια πράγματα.
@ «Κατεβατά» γράφει στις σελίδες του στα social media ο Γιώργος Τράγκας. Που για όποιον δεν το παρατήρησε για δεύτερη συνεχόμενα εβδομάδα «ανέβασε» τον μέσο όρο του ΣΚΑΪ. Ο ίδιος στον Real προχώρησε σε μία Τράγκειο εξήγηση ότι και καλά μπαίνει στο στοίχημα το αν θα παραμείνει στην τηλεόραση του Ομίλου Αλαφούζου. Στοίχημα μπαίνει, αλλά για άλλους λόγους.
- από το mediablog