ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

O Mωυσής Λίτσης απαντά στο συκοφαντικό δημοσίευμα του Μπόμπολα

Δήλωση του Ταμία και μέλους του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ Μωυσή Λίτση σχετικά με συκοφαντικό δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ της Κυριακής:

Με αφορμή συκοφαντικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής» κατά του προέδρου Δ. Τρίμη και της ίδιας της ΕΣΗΕΑ, ως ταμίας του σωματείου θα ήθελα να δηλώσω τα εξής:
Ουδέποτε χρηματοδοτήθηκε από τα αποθεματικά της ΕΣΗΕΑ η έκδοση της Εφημερίδας των Συντακτών. Κάτι τέτοιο άλλωστε θα ήταν αδύνατον αφού για την εκταμίευση και του τελευταίου ευρώ από το ταμείο της Ένωσης απαιτείται απόφαση της πλειοψηφίας του Διοικητικού Συμβουλίου και βέβαια ουδέποτε τέθηκε και ούτε θα μπορούσε να τεθεί θέμα χρηματοδότησης της Εφημερίδας των Συντακτών.
 Η ΕΣΗΕΑ χρηματοδότησε αποκλειστικά και μόνο την έκδοση του πρώτου απεργιακού φύλλου των απεργών της Ελευθεροτυπίας με τίτλο «Οι Εργαζόμενοι», όπως έχει κάνει άλλωστε..
στο παρελθόν και με την έκδοση άλλων απεργιακών φύλλων(εργαζομένων του Ελεύθερου Τύπου και Απογευματινής).
Επιπλέον ως πρώην μέλος της Εργασιακής Επιτροπής των Εργαζομένων στην Ελευθεροτυπία θα ήθελα να προσθέσω ότι τα όποια έσοδα από το πρώτο απεργιακό φύλλο διατέθηκαν αποκλειστικά και μόνο για την έκδοση των επόμενων απεργιακών φύλλων, με αποφάσεις γενικών συνελεύσεων και χρηματοδότηση του αγώνα των απλήρωτων εργαζομένων.
Ο Ταμίας της ΕΣΗΕΑ
Μωυσής Λίτσης