ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Η απεργία στα δημόσια ΜΜΕ, ο Βοϊτσίδης και ο ρόλος της Μαρίας Αντωνιάδου

Καταγγελίες για την πλειοψηφία της ΕΣΗΕΜΘ και το σαμποτάρισμα των κινητοποιήσεων

Μετά τη νέα 24ωρη απεργία που κήρυξε η ΕΣΗΕΑ στα δημόσια ΜΜΕ την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ κηρύσσει και επεκτείνει την απεργία σε όλα τα δημόσια Μέσα της χώρας, την ίδια μέρα, από τις 06:00 μέχρι τις 06:00 της Πέμπτης.
 Και ενώ η Ομοσπονδία (ΠΟΕΣΥ) και 3 Ενώσεις Συντακτών, η ΕΣΗΕΑ (Αθήνα) και η ΕΣΗΕΘΣΕΕ (Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα και Εύβοια) και η ΕΣΠΗΤ (περιοδικού Τύπου) αποφάσισαν να υπάρξει κλιμάκωση, η ΕΣΗΕΜΘ (Μακεδονίας – Θράκης) και η ΕΣΗΕΠΗΝ (Πελοποννήσου, Ηπείρου και Νήσων) αποφάσισαν να μη μετέχουν στην μέχρι πρότινος πανελλαδική κινητοποίηση.
Η απόφαση του προέδρου ΕΣΗΕΜΘ, κ. Βοιτσίδη και της παρέας του (Πλήκα, Ρεπανάς, Γιαννούλης, Κοντογουλίδης Φωκιανίδης) ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη. Προφανώς είναι.. πεπεισμένοι ότι δεν αξίζει τον κόπο να χάνονται μεροκάματα και ότι η συγκυβέρνηση που τόσο αγαπούν και πιστεύουν, κόβει μισθούς, θέσεις εργασίας και δικαιώματα για να σωθεί η χώρα.
Οπως καταγγέλλει ο Ασυνταχτος Τύπος «η εξ Αθηνών ορμώμενη Μαρία Αντωνιάδου, «εκπρόσωπος της ΝΔ» στο δ.σ. της ΕΣΗΕΑ, τις τελευταίες ημέρες είχε αναλάβει να συντονίσει ενέργειες εκ μέρους του υπουργού Προπαγάνδας Κεδίκογλου και να «πιέσει» ή να «πείσει» συγκεκριμένους συνδικαλιστές προκειμένου να σπάσει το απεργιακό μέτωπο ιδίως τώρα που η κυβέρνηση σφίγγεται (μεγάλο κόψιμο…) έχοντας απέναντι τα διάφορα κοινωνικά μέτωπα».