ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Ναζιστική επίθεση κατά του Μωυσή Λίτση

Ανακοίνωση για την ναζιστική επίθεση κατά του δημοσιογράφου Μωϋσή Λίτση 

Οι νεοναζί αρνητές του ολοκαυτώματος με ένα εμετικό λιβελλογράφημα της φασιστοφυλλάδας ΣΤΟΧΟΣ βάζουν στο στόχαστρο της τρομοκρατίας τον αγωνιστή δημοσιογράφο Μωυσή Λίτση, με υστερικές κραυγές του τύπου ο «Εβραίος Ταμίας της ΕΣΗΕΑ».
Ο ΣΤΟΧΟΣ για λογαριασμό των νεοναζί της Χρυσής Αυγής στρέφεται με μίσος κατά ενός μαχόμενου δημοσιογράφου θυμίζοντας τις εκστρατείες του Χίτλερ στο μεσοπόλεμο όπου για τα δεινά των απλών ανθρώπων που επέφερε η κρίση του συστήματος δαιμονοποιήθηκαν οι Εβραίοι. Στην Ελλάδα της κατοχής χιλιάδες Εβραίοι παρά τις ηρωικές προσπάθειες της Αντίστασης και του αγωνιζόμενου λαού οδηγήθηκαν στα κρεματόρια με τη βοήθεια των προγόνων της Χρυσής Αυγής, των δοσίλογων και των στηριγμάτων του κατοχικού ναζιστικού καθεστώτος.
Η Χρυσή Αυγή ως νεοναζιστική συμμορία δεν ξεχνάει τις γνήσιες ρίζες της που είναι ο..
αντισημιτισμός και το μίσος του Ναζισμού κατά των Εβραίων που οδήγησε στο ολοκαύτωμα, στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, στην εξόντωση στους θαλάμους αερίων πάνω από έξι εκατομμυρίων Εβραίων, κομμουνιστών, σοσιαλιστών, Ρομά, ομοφυλόφιλων, ατόμων με ειδικές ανάγκες.
Η επίθεση στον Μωυσή Λίτση, όπως και οι άλλες επιθέσεις κατά αγωνιστών εκπαιδευτικών στα σχολεία και γιατρών στα δημόσια νοσοκομεία είναι συμπληρωματικές στην εκστρατεία του Σαμαρά και του Δένδια κατά της αριστεράς με στόχο την διάλυση των εργασιακών δικαιωμάτων για χάρη των μεγαλοκαρχαριών του πλούτου. Η συνεργασία Σαμαρά και νεοναζί της Χρυσής Αυγής δεν περιορίζεται μόνο στις καλές σχέσεις με την ΕΛΑΣ και στα κοινά πογκρόμ κατά των μεταναστών, στη κοινή προσπάθεια κατά του δικαιώματος στην ιθαγένεια για τα παιδιά των μεταναστών αλλά επεκτείνεται και στις βρόμικες επιθέσεις κατά συνδικαλιστών που δίνουν μάχη κατά της εργοδοσίας σε δύσκολες συνθήκες. Η παραμονή της ναζίστριας Ε. Ζαρούλια της Χρυσής Αυγής στο Συμβούλιο της Ευρώπης είναι το άλλο δώρο της ΝΔ στις υπόγειες ανταλλαγές αβροφροσύνης της δεξιάς πολυκατοικίας.
Καλούμε τα συνδικάτα και την αριστερά να αποκρούσουν αποφασιστικά στην απόπειρα των νεοναζί να δώσουν σιδερένιο χέρι στήριξης στο Σαμαρά στην άθλια εκστρατεία επιβολής των μέτρων καταστροφής της ζωής εκατομμυρίων εργαζόμενων και νέων με την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, τις ιδιωτικοποιήσεις, το Σχέδιο Αθηνά στη Παιδεία, τα κλεισίματα και τις συγχωνεύσεις στα σχολεία και τα νοσοκομεία.
Όσο υπάρχουν νεοναζί αρνητές του Oλοκαυτώματος
θα είμαστε όλοι Εβραίοι Ταμίες!

Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή