ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Γιατί ο Κοντομηνάς έδιωξε την Καϊλή από τον Alpha

 Απεργιακά, ημερίδες και «απώλειες»

** ΣΕ ΟΛΑ τα περιφερειακά δημόσια ΜΜΕ οι απεργιακές κινητοποιήσεις από ΕΣΗΕΑ - ΠΟΕΣΥ,  σήμερα Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου στις 06.00 έως την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου. Αιτήματα: α) Υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας. β) Ανανέωση των Συμβάσεων Ορισμένου Χρόνου 74 δημοσιογράφων της ΕΡΤ, οι συμβάσεις των οποίων λήγουν τις επόμενες ημέρες. γ) Ανάκληση των απολύσεων των οκτώ συμβασιούχων δημοσιογράφων του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού 9,84.

** Η ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ μετά την αποτυχία της να επανεκλέγει στη Βουλή, ως γνωστόν προσέφυγε στο αφεντικό του Αlpha και προσελήφθη ως υπεύθυνη Διεθνών σχέσεων του ομίλου. Μάλιστα ο Κοντομηνάς την..
έπαιρνε μαζί του σε πολλά επαγγελματικά ταξίδια. Φαίνεται όμως πως αυτή η σχέση, όπως γράφει ο pressarismenos δεν έμελλε να κρατήσει πάνω από 6 μήνες. H Kαυλή κρίθηκε πανάκριβη για τα δεδομένα του Ομίλου και ο Δημήτρης Κοντομηνάς της έδειξε  την πόρτα της εξόδου...

** ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΙ ΟΙ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΕΣ συνεχίζουν με 48ωρη απεργία. Πάντως το «Φαιστός» έσπασε χθες την απεργία και απέπλευσε από το Ηράκλειο μεταφέροντας 130 νταλίκες. Την ίδια ώρα πυκνώνουν τα τρακτέρ στις εθνικές οδούς και με πανελλαδικό συμβολικό αποκλεισμό των δρόμων για μία ώρα ξεκινά ο συντονισμός των αγροτικών μπλόκων με τον  Αλέξη Τσίπρα να μεταβαίνει στο Κάστρο. 

**ΣΕ ΝΕΑ 24ΩΡΗ από τις 6 το απόγευμα χθες έως τις 6 το απόγευμα της Δευτέρας οι  δημοσιογράφοι, που εργάζονται στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ 100,3» και στην ηλεκτρονική σελίδα «skai.gr». Η απεργία επαναλαμβάνεται γιατί η εργοδοσία του «ΣΚΑΪ 100,3» προβαίνει σε συνεχείς μειώσεις των αποδοχών και σε απολύσεις σε όσους δεν «συναινούν» σε αυτές, όπως έγινε πρόσφατα με τους επτά εργαζόμενους, οι οποίοι απολύθηκαν.

** ΗΜΕΡΙΔΑ με θέμα την οικονομική κρίση, οι λύσεις που μπορούν να βρεθούν για την αποτελεσματική αντιμετώπισή της και οι προοπτικές εξόδου,  διοργανώνει η κίνηση ιδεών και δράσης «ΠΡΑΤΤΩ» την Δευτέρα 11 Φεβρουάριου 2013  στις  18:30 το απόγευμα, στο ΚΥΒΕ Περιστερίου, (Εθνάρχου Μακαρίου 1 και Κηφισού). Ομιλητές τις ημερίδας  θα είναι ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Δραγασάκης, ο  Καθηγητής Πολιτικών Θεωριών στο Πανεπιστήμιο Νίκος Κοτζιάς και ο δημοσιογράφος – συγγραφέας Σταύρος Λυγερός. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο αρθρογράφος Στάθης Διομήδης.