ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Νέα 48ωρη των τεχνικών στο κανάλι West της Κοζάνης και 24ωρη στο Δίκτυο Σερρών

Με όργιο αντεργατικής συμπεριφοράς και καραμπινάτες παραβάσεις της εργατικής και ραδιοτηλεοπτικής νομοθεσίας είχε αντιδράσει ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Κοζάνης WEST, πρώην βουλευτής της Νέα Δημοκρατίας, Νίκος Παπαφιλίππου, στη 48ωρη απεργία που έγινε στα τέλη Ιανουαρίου με 100% συμμετοχή των τεχνικών του καναλιού.
Ο κύριος αυτός αντί να φροντίσει να καταβάλλει τα μηνιάτικα που χρωστούσε στους εργαζόμενούς του αντιμετώπισε την απεργία με μαγνητοσκοπημένα δελτία ειδήσεων στηριζόμενος πάνω σε έναν απεργοσπάστη.
Δεν έφτανε μόνο αυτό, αλλά την άλλη μέρα είχε ανακοινώσει δύο απολύσεις και μια προειδοποίηση απόλυσης, ολοφάνερα εκδικητικές και επομένως ΑΚΥΡΕΣ. Το πως βρέθηκαν τα χρήματα για τις αποζημιώσεις είναι… θαύμα. O κύριος αυτός, όπως φαίνεται, προσπαθεί με κάθε τρόπο..
να μην πληρώσει αυτά που χρωστάει παρά την μεγάλη περιουσία που απέκτησε με την συμβολή και του τηλεοπτικού του σταθμού.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Τεχνικών ιδιωτικής τηλεόρασης Βορείου Ελλάδας (ΕΤΙΤΒΕ) κηρύσσει νέα 48ωρη απεργία, η οποία θα αρχίσει την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013 από ώρα 06:00 έως 06:00 της Τετάρτης 13 Φεβρουαρίου 2013 των τεχνικών, που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «WEST CHANNEL» Κοζάνης με αιτήματα:
α) Την εξόφληση των οφειλομένων και την, στο εξής, εμπρόθεσμη και τακτική καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών.
β) Την ανάκληση των εκδικητικών, λόγω της προηγούμενης απεργίας, απολύσεων και προειδοποιήσεων απόλυσης.
Προειδοποιούμε ότι, αν και αυτή τη φορά τα αιτήματά μας δεν ικανοποιηθούν, θα κλιμακώσουμε τον απεργιακό μας αγώνα, πάντα σε συνεργασία με την ΕΣΗΕΜΘ.

Απέλυσαν τον εργασιακό εκπρόσωπο
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΙΤΒΕ κηρύσσει 24ωρη προειδοποιητική απεργία την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013 από ώρα 06:00 έως 06:00 της Τρίτης 12 Φεβρουαρίου 2013 των τεχνικών που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΕΡΡΩΝ» με αιτήματα :
α) Την εξόφληση των οφειλομένων και την στο εξής εμπρόθεσμη και τακτική καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών των εργαζομένων στον σταθμό.
β) Την ανάκληση της απόλυσης του εργασιακού εκπροσώπου της Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε