ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Νέα 24ωρη στα δημόσια ΜΜΕ

Νέα 24ωρη προειδοποιητική απεργία από τις 6 το πρωί της Τρίτης,  έως τις 6 το πρωί της Τετάρτης, για τους δημοσιογράφους, που εργάζονται στο Δημόσιο, τα ΝΠΔΔ, τους ΟΤΑ, την ΕΡΤ, το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τη ΓΓΕ-ΓΓΕ, τους Ρ/Σ «ΑΘΗΝΑ 9,84», «ΚΑΝΑΛΙ 1 90,4 FM», «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ FM», καθώς και τον Τ/Σ «ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ».
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ μαζί με όλους τους δημοσιογράφους συνεχίζουν τον αγώνα για την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας με κλιμακούμενες κινητοποιήσεις σε όλα τα ΜΜΕ του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα.
Το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων, οι οποίες θα έχουν πανελλαδικό χαρακτήρα, θα καθορίζεται.. από το Δ.Σ. σε συνεργασία με τον εκπρόσωπο κάθε Μέσου και θα ανακοινώνεται προοδευτικά.
Η ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει τους κυβερνητικούς χειρισμούς και τη διαδικασία, που οδήγησε στην ΚΥΑ, η οποία καταργεί κάθε έννοια ΣΣΕ, τη δημοσιογραφική λειτουργία και μειώνει δραματικά τους μισθούς, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους εργαζόμενους, τα ασφαλιστικά τους ταμεία και τη λειτουργία της ενημέρωσης.