ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Ολοι μαζί, να σβήσουν οι ναζί!

Με σύνθημα «Όλοι μαζί, να σβήσουν οι ναζί» ενώνουν τη κραυγή τους κατά του νεοναζισμού και του ρατσισμού και συμμετέχουν στο πανελλαδικό αντιφασιστικό συλλαλητήριο δεκάδες οργανώσεις, συλλογικότητες, λαϊκές συνελεύσεις, συνδικάτα, νεολαίες κομμάτων και πολιτικές οργανώσεις, σύλλογοι φοιτητών και μαθητών, κοινότητες μεταναστών, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, αντιφασίστες οπαδοί, δήμοι, η ΑΔΕΔΥ, η ΚΕΔΕ.
Η συγκέντρωση θα γίνει στην Ομόνοια στις 2.00 το μεσημέρι, το συλλαλητήριο θα συνεχιστεί με δρώμενα κι εκδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας και θα κορυφωθεί με τη μεγάλη συναυλία στο Σύνταγμα στις 4.00 το μεσημέρι.
Μετά το τελευταίο τραγικό περιστατικό με την δολοφονία του μετανάστη στα Πετράλωνα, γίνεται ακόμη πιο επιτακτικό το .. αίτημα για την Aθήνα, την «πόλη που έστειλε κορυφαίο μήνυμα στην ναζιστική κατοχή να στείλει σήμερα παγκόσμιο μήνυμα αντίστασης στα Μνημόνια και τις Τρόικες, πως δεν χωράνε νεοναζί και ρατσιστές δολοφόνοι!»
-Διαβάστε περισσότερα εδώ