ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Ισοπαλία τρόμου

Μάχη στήθος με στήθος δίνουν η Ν.Δ. και ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου (29,5% αμφότεροι). Ωστόσο, η Ν.Δ. και ο Α. Σαμαράς εμφανίζονται ενισχυμένοι σε σχέση με προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας. Ομως, η πλειονότητα των πολιτών πιστεύει ότι η χώρα βαδίζει σε λάθος κατεύθυνση. Καταλληλότερος για την πρωθυπουργία παραμένει μακράν ο «κανένας».
Τα παραπάνω είναι μερικά από τα στοιχεία της έρευνας της VPRC για την Εφημερίδα των Συντακτών που κυκλοφορεί σήμερα (19/1/2013).
Ενδιαφέρουσες οι συνεντεύξεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. ΠαπαδημούληΔεν βγάζει τετραετία η κυβέρνηση Σαμαρά») και της εκπροσώπου τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφης ΓεννηματάΕλάτε πίσω να διαμορφωσουμε μαζί την Κεντροαριστέρα» / κάλεσμα στους ψηφοφόρους του Κινήματος που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ).
Ακρως ενδιαφέρουσα και η αποκαλυπτική έρευνα του Ιού που παρουσιάζει τις κρυφές συνιστώσες της ΝΔ και την «κατάληψη» της κυβέρνησης από την Ακροδεξιά.
Στο πλούσιο αθλητικό ένθετο «φουλ επίθεση» από τον Ν. Ασημακόπουλο: «Ο Αλαφούζος θα είχε.. απολύσει τον Αλαφούζο», με θέμα τον Σισέ και τις πανηγυρτζίδικες πολιτικές των μεταγραφών στην ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού. Και ένα χορταστικό αφιέρωμα στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής 2013.
Πολύ καλό το ένθετο Art με συνέντευξη του Ρενάτο Τζανέλα, που σκηνοθετεί στη Λυρική, και του αυστρογερμανού ηθοποιού Κρίστοφ Βαλτς που ο Ταραντίνο τον έκανε διεθνή διασημότητα. Εξαιρετικές και οι «έξυπνες» Νησίδες του Σαββατοκύριακου.