ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Ο διορατικός κύριος Δένδιας

Η κυβέρνηση, το μοντάζ και τα έκτακτα μέτρα

του Στέλιου Κούλογλου

Θα πρέπει να αναγνωριστεί στον υπουργό «Προστασίας του Πολίτη» ότι είναι διορατικός: αντίθετα με άλλους συναδέλφους του που βολοδέρνουν προσπαθώντας να διαχειριστούν τις υποθέσεις τους με όρους κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, ο κ. Ν. Δένδιας έχει καταλάβει ότι η κοινωνική αγανάκτηση και το 1,5 εκατ. άνεργοι μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο με την στρατηγική της έντασης.
Για αυτό έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι μια τακτική συνεχών προκλήσεων και αντιπερισπασμών. Όταν πχ. βάφτιζε «Ξένιο Δία» την επιχείρηση-σκούπα των μεταναστών, δεν διεκδικούσε την κληρονομιά του Τζώρτζ Οργουελ: προσπαθούσε να προκαλέσει αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, σε ένα θέμα για το οποίο ξέρει ότι θα πάρει με το μέρος του μια μεγάλη μερίδα της κοινής γνώμης.
Μετά τους μετανάστες, ήταν η σειρά των καταλήψεων στις βίλες, όπου προσπάθησε και πάλι να..
στριμώξει τον ΣΥΡΙΖΑ. Όταν ο τελευταίος κατάλαβε ότι πρέπει να πάρει αποστάσεις, ήρθε η σειρά της τρομοκρατίας, την οποία η αξιωματική αντιπολίτευση κλήθηκε να αποκηρύξει μετά βδελυγμίας. Λες και η “Σέχτα Επαναστατών” είναι συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ.
Τι άλλο έμενε μετά; Η διαπίστωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσαρμόζεται σταδιακά στην νομιμότητα! Και όταν αυτό προκάλεσε την δικαιολογημένη αντίδραση του Βούτση, μπήκαν στην μάχη οι μονταζιέρες, πετσοκόβοντας το βίντεο του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου. Ώστε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να εμφανιστεί αν όχι ως εγκέφαλος, τουλάχιστον ως ηθικός αυτουργός της τρομοκρατικής επίθεσης στο Mall.

-Διαβάστε εδώ ολόκληρο το κείμενο του Στέλιου Κούλογλου