ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Εκλεισε(;) η συμφωνία εξαγοράς του «902» αντί 4,5 εκατ. ευρώ

Με τον κίνδυνο της οικονομικής χρεοκοπίας έχει έλθει αντιμέτωπος ο Περισσός. Μετά τον κύκλο μαζικών απολύσεων που ξεκίνησε στον «Ριζοσπάστη», σε συνέχεια ανάλογων μέτρων στην «Τυποεκδοτική ΑΕ» (η οποία έχει προσφύγει στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα), αλλά και στη «Ραδιοτηλεοπτική ΑΕ», το ΚΚΕ αποφάσισε να θέσει εκ νέου σε λειτουργία τον τηλεοπτικό σταθμό «902 TV» προκειμένου να μην απολέσει την άδεια πανελλαδικής εμβέλειας ώστε να μπορεί να τον μεταβιβάσει. 
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, φαίνεται να έχει ήδη επέλθει σχετική συμφωνία με δημοσιογραφικό όμιλο ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο..του εβδομαδιαίου Τύπου, του ραδιοφώνου και του Διαδικτύου.
Κατά τις ίδιες πηγές το τελικό τίμημα της μεταβίβασης του τηλεοπτικού «902» φέρεται να ανέρχεται σε 4,5 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων τα 2,5 εκατ. θα καταβληθούν με τις υπογραφές και τα υπόλοιπα 2 εκατ. αργότερα.

- περισσότερα στο ρεπορτάζ του Λάμπρου Σταυρόπουλου εδώ. Ο συντάκτης φωτογραφίζει τον Νίκο Χατζηνικολάου και τους συνεταίρους του