ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

500.000 όμηροι του Ασφαλιστικού

Με ειδικό φάκελο για το Ασφαλιστικό κυκλοφόρησε η Σαββατιάτικη Ελευθεροτυπία. Η εφημερίδα παρουσιάζει έναν αναλυτικό οδηγό με πίνακες και παραδείγματα για τις νέες προϋποθέσεις και τους όρους συνταξιοδότησης ενώ αναφέρει χαρακτηριστικά: Παγιδευμένοι στις ρυθμίσεις του Μνημονίου για την αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης είναι περισσότεροι από 500.000 εργαζόμενοι σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.
Πολύ καλό το πολιτιστικό κι όχι μόνο ένθετο «Η άλλη όψη» (κι όχι η... τρίτη όψη όπως θα πήγαινε το μυαλό αρκετών), με συνεντεύξεις του σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά και του αντικομφορμιστή Κεν Λόουτς, της συνθέτριας Ελένης Καραϊνδρου και του σκηνοθέτη Μ. Μαρμαρινού.
Επίσης «Βιβλιοθήκη» με αφιέρωμα στον Χρόνη Μίσιο καθώς και κόμικς με την επιστροφή της Φωτεινής της νύχτας και σκίτσα του Σπύρου Δερβενιώτη, του Ηλία Ταμπακέα, του Εκτορα, του Π. Λυρη και των εξαιρετικών.. (για εμάς) Αργύρη Μαυρέα και Χρήστου Δημητρίου.