ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Διασκεδάζοντας με τον Μουρούτη...


Ο Γιώργος Μουρούτης είναι ένας άγνωστος σύμβουλος του Σαμαρά. Έγινε γνωστός βριζόμενος με χρήστες των social media.Έχει έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να εκθέτει τον Σαμαρά.
Αντιλαμβάνεται το Μέγαρο Μαξίμου ως Πολεμικό Ναυτικό και τον εαυτό του ως Αλίκη στο Ναυτικό. Δεν παύει να δείχνει τον έρωτά του προς τον Αντώνη Παπαμιχαήλ Σαμαρά, είτε καθυβρίζοντας όποιον εκφράσει άλλη άποψη γι αυτόν, είτε (στο εσωτερικό του Μεγάρου) προσπαθώντας να δείξει πόσο καλύτερος σύμβουλος είναι από τους άλλους συμβούλους.
Οι τοποθετήσεις του στο τουίτερ είναι παροιμιώδεις και όποιος δεν έχει τι να κάνει μπορεί κάλλιστα να περάσει λίγο ευχάριστο χρόνο προκαλώντας τον στο προσωπικό του account (@gmourout).
Τον δικό του ελεύθερο χρόνο (έχει πολύ) τον καταναλώνει οργανώνοντας επιθέσεις στα θερινά..
ανάκτορα του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ, τα οποία αντιλαμβάνεται ως άντρο της αριστερής ακολασίας και όχι δημοσιογραφικής λειτουργίας. Οι παρεμβάσεις του έχουν προκαλέσει μήνες τώρα δυσπραγία στην ΕΡΤ και έχουν φέρει εκτός ορίων το σύνολο σχεδόν των πολιτικών στελεχών της ΝΔ που ασχολούνται με τον χώρο.
Αλλά είναι θέμα του ίδιου του Σαμαρά, ποιους ανθρώπους θα βρει για να τον καταστρέψουν και με ποιόν τρόπο. Είναι δικό του πρόβλημα, αλλά είναι πρόβλημα για τον θεσμικό ρόλο του δημοσιογράφου, να αναλαμβάνουν τέτοιοι άνθρωποι την ευθύνη για την ενημέρωση και την επικοινωνιακή πολιτική του πρωθυπουργικού γραφείου.

 - διαβάστε εδώ τη συνέχεια