ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Στον «πάγο» τα νέα διαδικτυακά σχέδια του ΔΟΛ - Με ποιους συζητά ο Γ. Παπαχρήστος



** «Παγώνει» – προς το παρόν τουλάχιστον, το project του ΔΟΛ για τη δημιουργία νέου μεγάλου ενημερωτικού portal. Οι εξελίξεις στη Μιχαλακοπούλου και συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του προγράμματος εθελούσιας εξόδου στα «ΝΕΑ», καθώς επίσης και οι απολύσεις που ανακοινώθηκαν την περασμένη εβδομάδα, με την παράλληλη εξεύρεση συνολικής λύσης συμμαζέματος στον οργανισμό, αναστέλλουν το σχέδιο που ήταν προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα αυτές τις ημέρες.

** Σε συζητήσεις με το «Πρώτο Θέμα» λέγεται ότι βρίσκεται ο πολιτικός συντάκτης των «Νέων» Γιώργος Παπαχρήστος προκειμένου να ενταχθεί στην ομάδα της κυριακάτικης εφημερίδας. Ο δημοσιογράφος αναμένεται να αποχωρήσει από.. την απογευματινή του ΔΟΛ κάνοντας χρήση του προγράμματος εθελουσίας εξόδου που είναι σε εξέλιξη.

** Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε στην Αγία Παρασκευή με τον Αιμίλιο Λιάτσο. Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενη από τον διευθυντή του προέδρου, Νίκο Παππά και τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Πάνο Σκουρλέτη, ζήτησε από το γενικό διευθυντή ενημέρωσης της ΕΡΤ, περισσότερη κάλυψη των δραστηριοτήτων του κόμματος και αντικειμενική παρουσίαση των θέσεων του…

** Και μέσα σε όλα τα άλλα, λειψυδρία στο συγκρότημα του Φαλήρου! Κόπηκε το νερό χθες στον Σκάι και οι εργαζόμενοι του καναλιού έτρεχαν και δεν έφταναν! Σύμφωνα με πληροφορίες, ξαμολήθηκαν στα ζαχαροπλαστεία της περιοχής προκειμένου να ικανοποιήσουν την ανάγκη τους, διότι ο Γιάννης Αλαφούζος έχει δώσει εντολή να κλειδώσουν τις τουαλέτες για να μην βρωμίζονται αφού δεν θα λειτουργεί το λυτρωτικό καζανάκι! Παστρικό αν μη τι άλλο το αφεντικό!

-πηγή: enimerosi24.gr/