ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Πληρώνουμε 1 εκατ. ευρώ για τα μάτια της Ανθής!..

Ενα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το πόσο μας στοιχίζει η προστατευόμενη των «γαλάζιων» στελεχών, που κάνουν όλο και πιο ενδιαφέροντα τον γρίφο γύρω από την επιμονή στο πρόσωπό της

Μόνο ένας αριθμολόγος, βαθύς γνώστης των πυθαγόρειων θεωρημάτων, θα μπορούσε να αποκωδικοποιήσει το απόκρυφο νόημα των αριθμών και τον συμβολισμό τους γύρω από την εκπομπή της «γαλάζιας» πολιτεύτριας Ανθής Σαλαγκούδη που κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο μέσα από την εκπομπή με τον ευφάνταστο τίτλο «136».
Δεν υπάρχει στην ιστορία της ΕΡΤ πιο κωμικοτραγικό εγχείρημα. Η εκπομπή της Ανθής έχει γίνει το πιο σύντομο ανέκδοτο στο Ραδιομέγαρο, μια και στους διαδρόμους κρατάνε την κοιλιά τους όταν, ερμηνεύοντας τι θέλει να πει… ο ποιητής με το «136», αναφέρονται σκωπτικά στον αριθμό των ημερών που η ωραία πλην άπειρη Ανθή περιφέρεται ασκόπως στους μουντούς ορόφους μέχρι να καταφέρει επιτέλους να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, που δυστυχώς δεν μπορεί να φθάσει χρησιμοποιώντας μόνο τις 12ποντες γόβες της.
Δεν είναι αλήθεια ότι η δημοτική σύμβουλος Θεσσαλονίκης..
με την παράταξη του Κώστα Γκιουλέκα περιφέρεται ασκόπως τόσον καιρό κάνοντας πού και πού μερικά διασκεδαστικά -για τους ηχολήπτες, εικονολήπτες, κάμεραμαν και τεχνικούς- δοκιμαστικά.
Η αλήθεια είναι ότι η προστατευόμενη των «γαλάζιων» στελεχών, που κάνουν όλο και πιο ενδιαφέροντα τον γρίφο γύρω από την επιμονή στο πρόσωπό της, βρίσκεται μόλις 90 (!) ημέρες στην Αγία Παρασκευή (από τις 17 Σεπτεμβρίου), έχοντας ήδη πληρωθεί 10.500 ευρώ (μεικτά) μέχρι να καταφέρει να «τα πει» και ενώ έχει προσληφθεί ως Προσωπικό Εδικών Θέσεων (ΠΕΘ) με τον προκλητικό για την εποχή και για τις επαγγελματικές της ικανότητες μισθό των 3.500 ευρώ μηνιαίως. Oπως αλήθεια, και μάλιστα πικρή, είναι το κόστος της εκπομπής που αντιστοιχεί μόνο για 3 μήνες (60 επεισόδια) στο... 20ετές εισόδημα ενός μέσου πολίτη (302.770 ευρώ).
-Διαβάστε εδώ αναλυτικά το ρεπορτάζ του Κ. Νικολαϊδη