ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Το Ιντερνετ δεν είναι ρούγα να ξεκατινιαζόμαστε...


«Το Ιντερνετ δεν είναι ρούγα να ξεκατινιαζόμαστε. Όσοι το αντιλαμβάνονται ως τέτοιο, μοιραία το λούζονται». Ετσι είχε απαντήσει διαχειριστής γνωστού ενημερωτικού σάιτ σε στέλεχος μεγάλου καναλιού όταν ο δεύτερος τον είχε εγκαλέσει για κάποιο δημοσίευμα της ιστοσελίδας.
Το ξεκατίνιασμα ανάμεσα στους δύο μιντιάνθρωπους, όμως είχε και συνέχεια όταν ο διαχειριστής του ενημερωτικού σάιτ έγραψε (στη Σαββατιάτικη εφημερίδα όπου εργάζεται) για τα προσωπικά του τηλεορασάνθρωπου -χωρίς να τον κατονομάζει.
Το στέλεχος του καναλιού «έχοντας τη μύγα» απάντησε με σκληρό άρθρο και πολλές αιχμές στο σάϊτ του οποίου είναι διαχειριστής. Βέβαια κανείς δεν θα είχε αντιληφθεί το παραμικρό για όλη την ιστορία (εκτός ίσως από τους δύο «πρωταγωνιστές») εάν το στελεχος της τηλεόρασης δεν δημοσιοποιούσε..το θέμα στην ιστοσελίδα του, όπου γράφουν πολλοί και διάφοροι.
Ελπίζουμε η αντιπαλότητα των δύο να λήξει σύντομα με αμοιβαίες εξηγήσεις και συγνώμες. Μεγάλα παιδιά είναι άλλωστε, μπορούν να τα βρουν….