ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Οι Λυμπέρηδες αδειάζουν το «παλάτι» του Κορωπίου


Ποιοι αγοράζουν τα περιοδικά του Ομίλου - Τι είπε στους εργαζόμενους η Ελενα Μακρή - Λυμπέρη

Αναστάτωση επικρατεί στο «παλάτι» της εταιρείας Liberis Publications στο Κορωπί. Την ώρα που οι εργαζόμενοι αγωνιούν για τις εξελίξεις, ο εκδότης Αντώνης Λυμπέρης και η σύζυγός του Ελενα Μακρή - Λυμπέρη αδειάζουν τα γραφεία τους από την πολυτελή επίπλωση και τα πανάκριβα έργα τέχνης. Μάλιστα τα περισσότερα από αυτά έχουν ήδη μεταφερθεί αλλού από το Σαββατοκύριακο.
Χθες βράδυ η σύζυγος του εκδότη, ανακοίνωσε στους εργαζόμενους ότι οι τίτλοι των περιοδικών Hello, Τηλεκοντρόλ, 7 μέρες TV και ΕΓΩ μεταβιβάζονται στην καινούργια εκδοτική εταιρεία Alpha Editions, ιδιοκτησίας των Θεοχάρη Φιλιππόπουλου και Δημήτρη Κοντομηνά!
Για να συνεχίσουν να απασχολούνται σε αυτά τα περιοδικά οι εργαζόμενοι θα πρέπει να παραιτηθούν από κάθε απαίτησή τους από την εταιρεία Liberis Publications και μάλιστα να..υπογράψουν νέες συμβάσεις με τη νέα εταιρεία όπου η εργασία τους θα αμείβεται ως τετραήμερη!
Για τα υπόλοιπα περιοδικά του ομίλου δεν έχουν γίνει συγκεκριμένες επίσημες ανακοινώσεις αν και οι φήμες λένε ότι για κάποια μηνιαία όπως το STATUS και το Life& Style αλλά και ξένους τίτλους- VOGUE, Glamour, Mens Health- έχει εκφράσει ενδιαφέρον Θοδωρής Κυριακού.
Μέσα στις επόμενες μέρες θα έρθουν στην Ελλάδα εκπρόσωποι του αμερικανικού εκδοτικού κολοσσού Conde Nast οι οποίοι θα εξετάσουν αν κάποιο ελληνικό εκδοτικό συγκρότημα πληρεί τις προϋποθέσεις ώστε να πάρει τα δικαιώματα των τίτλων.
Η θυγατρική των εκδόσεων Λυμπέρη που έβγαζε μεταξύ άλλων τα εταιρικά περιοδικά On board της Olympic Air και Attica μετονομάστηκε σε Identity και συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά υπό καθεστώς νέας ιδιοκτησίας αφού το μερίδιο του Αντώνη Λυμπέρη έχει μεταβιβαστεί στον συνέταιρο του Πέτρο Μπουροβίλ.