ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Προβληματισμός στις «6μέρες» του Δελλατόλα


@ Προβληματισμένοι εμφανίζονται οι συντονιστές ρεπορτάζ στη νέα εφημερίδα του Αντώνη Δελατόλλα. Οι “6 ημέρες” κρεμάστηκαν στα περίπτερα, ωστόσο, οι ελλείψεις σε φρέσκα θέματα, με ελάχιστες εξαιρέσεις έχει δημιουργήσει πονοκέφαλο τόσο στη συντακτική ομάδα όσο και σε αυτούς που έχουν αναλάβει να “τρέξουν” τη νέα έκδοση. 
@ Ζόρια, ζόρια στον ΑΝΤ1, αλλά ο Πέτρος Κωστόπουλος μπορεί να θεωρεί εαυτόν από τους τυχερούς. Για “περιορισμένες εμφανίσεις μόνο”, ο πάλαι ποτέ “καπετάνιος” της ΙΜΑΚΟ απολαμβάνει αποδοχών που πουθενά δεν συναντάς πλέον στην ελληνική τηλεόραση. Πόσες χιλιάδες ευρώ είπαμε ανά εκπομπή; 2.000 ή 3.000; Σε κάθε περίπτωση, μιλάμε για χρήματα που το σύνολο των παρουσιαστών τα βλέπουν πλέον μόνο στα όνειρα τους. 
@ Τι ωραίο, όμως, είναι κι αυτό με τις “νεκραναστάσεις” Μέσων που άφησαν πίσω τους εκατοντάδες απλήρωτους και άνεργους! Δικηγόροι, πολιτικοί και “παλιοί” του σπορ έχουν βαλθεί να “ξαναστήσουν” στα πόδια τους επιχειρήσεις που..κατέρρευσαν από το βάρος της διαφθοράς, της διαπλοκής και της κακοδιαχείρισης. Αγαπημένη τους καραμέλα, το… “μικρό και ευέλικτο εργασιακό σχήμα” με τις “κοντούτσικες” απαιτήσεις παλαιών και νέων που θα δεχθούν να συνεργαστούν. Τελικά, ούτε οι δημοσιογράφοι βάζουν μυαλό ούτε αυτοί που ειδικεύονται στα “ζόμπι” των media.
@ Η χαστουκιάρα η ζωή επανέφερε το δίδυμο Αρβανίτη – Κατσίμη στο Ραδιομέγαρο.
 Ε, όπως και να ‘χει βοήθησαν και οι δεσμεύσεις περί προσωπικής… αποκατάστασης στον Αιμίλιο Λιάτσο. Πάντως, το… αγωνιστικό προφίλ είναι κάτι που δύσκολα χτίζεται και εύκολα γρατζουνίζεται.
 - από το mediablog,gr