ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Body in balance για τον Τριανταφυλλόπουλο - Νέα Espresso από τον Φιλιππάκη


 **  Βρήκε ο Φίλιππος τον Ναθαναήλ ή μάλλον τον Μάκη! Με τον ιδιοκτήτη του καναλιού ΕXTRA 3, Φίλιππο Βρυώνη θα συνεργαστεί ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. Οι δυό τους, λέει, πέτυχαν να αγοράσουν τηλεοπτική συχνότητα περιφερειακής εμβέλειας. Πρόκειται για το κανάλι «Body in balance Tv» που εκπέμπει ήδη στην περιοχή της Αττικής και το οποίο θα μετεξελιχθεί σε Zougla Tv με 10ωρο ενημερωτικό πρόγραμμα. H συνεργασία φανταζόμαστε πως θα είναι άψογη σε όλα τα επίπεδα.

** Σε έκδοση νέας lifestyle εφημερίδας, στα πρότυπα της Espresso, προσανατολίζεται ο εκδότης της εφημερίδας «δημοκρατία» Γιάννης Φιλιππάκης. Στα αρχικά του σχέδια ήταν να επαναγοράσει την Espresso από τον Πέτρο Κυριακίδη αλλά τα χρέη μάλλον είναι πολλά... Ετσι ο Φιλιππάκης σκέφτεται να εκδώσει - και μάλιστα άμεσα- νέα εφημερίδα καθώς βλέπει να υπάρχει κενό στη συγκεκριμένη αγορά.

** Παρατείνεται η αβεβαιότητα για το αν θα κλείσει ή όχι το στούντιο ΑΤΑ, εταιρεία ιδιοκτησίας του ΔΟΛ. Κι αυτό διότι ο Σταύρος Ψυχάρης συζητά..
απευθείας με ορισμένους τηλεαστέρες και τηλεπαράγοντες παρακάμπτοντας την εταιρεία του! Την ίδια ώρα ο Φώτης Μπόμπολας συνεχίζει τις επαφές του με το αφεντικό τού ΔΟΛ επιμένοντας στο θέμα της συμπόρευσης των δύο ομίλων.

** Να αναστείλει την έκδοση και της εβδομαδιαίας εφημερίδας Free Sunday σκέφτεται πολύ σοβαρά ο Γιώργος Κύρτσος μετά το λουκέτο στην ημερήσια City Press. Προβλήματα οικονομικά αντιμετωπίζει κι ο Δημήτρης Ρίζος που αναζητά (ματαίως) επενδυτές, με το μέλλον του Αδέσμευτου Τύπου να προοιωνίζεται δυσοίωνο.

 ** Σοβαρή είναι η πιθανότητα να αποκτήσει το Mega και δεύτερο Καψή. Ο Μπόμπολας φαίνεται να προκρίνει την είσοδο του «εκλεκτού» του και αρθρογράφου του Εθνους, Παντελή Καψή σε διοικητική θέση στο κανάλι. Στην περίπτωση αυτή δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η έξοδος του Μανώλη Καψή, ο οποίος δεν διανύει τις καλύτερες των ημερών του στη Μεσογείων.

** Στο δυναμικό της εφημερίδας Πρώτο Θέμα εντάχθηκε πριν από δύο εβδομάδες ο έμπειρος κοινοβουλευτικός-πολιτικός συντάκτης, Γρηγόρης Τζιοβάρας. Με το «καλημέρα» κέρδισε τις εντυπώσεις στην Αποστόλου Πάυλου και αρκετό χώρο στις πολιτικές σελίδες της εφημερίδας.

- με πληροφορίες και από τις στήλες media της εφημερίδας Παραπολιτικά