ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Η Μάνια θέλει να κρεμάσει ξανά την Ελευθεροτυπία στα περίπτερα!


 Εκδήλωση προθέσεων από την Τεγοπούλου

Στη χθεσινή συνάντηση των απλήρωτων της Χ.Κ.Τεγόπουλος φύσηξε ένα κάποιος άνεμος αισιοδοξίας, ύστερα από την ενημέρωση για τις προθέσεις της εργοδοσίας.
Εκφράστηκε η θέληση της Μάνιας να κρεμάσει και πάλι την "Ελευθεροτυπία" στα περίπτερα και να απασχολήσει ικανό αριθμό από τους εναπομείναντες στην εταιρεία.
Για το χρονοδιάγραμμα δεν υπήρξε προσδιορισμός - προφανώς λόγω των δεδομένων εκκρεμοτήτων που υφίστανται σ' όλα τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας.
Ο σχεδιασμός, σ' αυτή τη φάση, προβλέπει τη συγχώνευση της καθημερινής με την κυριακάτικη έκδοση. Σε ό,τι αφορά στα επιμέρους του "νέου" εγχειρήματος υπήρξε μια κατ' αρχήν αριθμητική προσέγγιση για το έμψυχο δυναμικό - περίπου 200 με 300 δημοσιογράφοι, διοικητικοί, τεχνικοί ...
Σε ότι αφορά στις αποχωρήσεις από τους εναπομείναντες, που..
εκ των πραγμάτων θα πρέπει να υπάρξουν, πριν από την έναρξη του εγχειρήματος, θα "υποστηριχθούν" με ένα ποσοστό χρηματικό έναντι - περίπου το 40% - έως την εξόφληση, που δεν προσδιορίστηκε επακριβώς.
Για το πιεστήριο, εκφράστηκε η θέληση να λειτουργήσει ως ανεξάρτητη μονάδα - αυτοελεγχόμενη, που φυσικά θα εξυπηρετήσει και την εκτύπωση της "Ε".
Για τις άλλες οικονομικές εκκρεμότητες όλων όσοι έχουν ήδη αποχωρήσει - αποζημιώσεις, δεδουλευμένα κ.λπ. - δεν έγινε ιδιαίτερη μνεία.
Τούτων δοθέντων να ευχηθούμε το συντομότερο δυνατό να ξεκινήσει αυτή η νέα προσπάθεια - την έχουν ανάγκη όλοι όσοι υφίστανται αυτό το πρωτόγνωρο οικονομικό "βατερλώ" επί περίπου 15 μήνες...

-anasigrotisi