ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Γιατί εκνευρίζεται τόσο εύκολα ο Νίκος Χατζηνικολάου;


Οσοι παρακολουθούν τις εκπομπές (τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές) του Νίκου Χατζηνικολάου θα έχουν διαπιστώσει ότι ο δημοσιογράφος αρκετές φορές εκνευρίζεται εύκολα, χάνει την ψυχραιμία του και αρχίζει τις φωνές και τους καβγάδες, όχι βέβαια αδίκως καθώς πολλές φορές οι συνομιλητές του «του την λένε άσχημα», κατά το κοινώς λεγόμενο και τον φέρνουν στα όρια του.
Πρόσφατο παράδειγμα το σημερινό ξέσπασμα και ο τσακωμός στον αέρα του real fm με τον βουλευτή της ΝΔ Αργύρη Ντινόπουλο (γνωστό «καβγατζή» της ραδιοτηλεόρασης) ενώ είχε προηγηθεί πριν από λίγες ημέρεςκαι ο άγριος καβγάς με τον Μανώλη Κεφαλογιάννη.
Αφορμή για την «σύρραξη» με τον Ντινόπουλο ήταν η συζήτηση σχετικά με την αποκάλυψη της Real News για την εμπλοκή πολιτικών προσώπων σε υπόθεση ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.
Η συζήτηση ξεκίνησε σε τεταμένο κλίμα και εξελίχθηκε σε άγριο καβγά όταν ο Ντινόπουλος σε..
έντονο ύφος παρατήρησε:
-Δεν κατάλαβα κύριε Χατζηνικολάου. Αν κάποιος πολίτης δηλαδή πάει και κάνει μια καταγγελία ότι “ο κ. Χατζηνικολάου είναι κλέφτης”, μπορώ μετά εγώ να πάρω την καταγγελία και να τη δημοσιεύσω;.
Ο πάντα ευγενής Χατζηνικολάου και προσπαθώντας να κρατήσει την ψυχραιμία του απάντησε:
- Δεν είναι το ίδιο κύριε. Εδώ η καταγγελία έγινε από μέτοχο της εταιρείας, όχι από κάποιον άσχετο! Και αφορά πολιτικά πρόσωπα, πρώην υπουργούς. Δεν είναι δεοντολογικό αυτό που λέτε.
Ο βουλευτής της ΝΔ που γύρευε αφορμή για να ανεβάσει κι άλλο τους τόνους ανταπάντησε:
-Ε, δεν θα κάνετε εσείς μαθήματα για δεοντολογία...
Φαίνεται όμως πως ο Ντινόπουλος πάτησε λίγο περισσότερο τον κάλο του Χατζηνικολάου που σχεδόν άρχισε να ουρλιάζει:
-Έχετε να μου προσάψετε κάτι; Δεν καταλάβα; Έχετε; Δεν περίμενα κάτι παραπάνω. Κρίμα, γιατί είστε δημοσιογράφος αλλά μάλλον προτιμήσατε να είστε κομματικό στέλεχος και βουλευτής.
Τότε ο Ντινόπουλος έξυσε λίγο περισσότερο την πληγή:
-Εσύ είσαι δημοσιογράφος-επιχειρηματίας. Δεν σε έχω δει ποτέ στο δρόμο…
Ποιος άκουσε τον Χατζηνικολάου και δεν τον φοβήθηκε:
-Είμαι στο δρόμο 30 χρόνια κύριε. Τόσος πανικός ώστε να βγαίνετε να μου κάνετε προσωπική επίθεση; Τα ίδια είχαν συμβεί από τους άλλους όταν αποκαλύψαμε την υπόθεση Τσοχατζόπουλου. Είστε θλιβερός, δε θα μιλήσω άλλο μαζί σας.
Η «πολιτισμένη» συζήτηση φάνηκε ότι έληξε εκεί αν και ο Χατζηνικολάου συμπλήρωσε δευτερόλεπτα μετά:
-Ντροπή σου ολίγιστε. Άλλος ένας είναι που με έχει πει επιχειρηματία -δημοσιογράφο, ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό παράδειγμα για το ότι ο Χατζηνικολάου εκνευρίζεται σχετικά εύκολα είναι ο πρόσφατος καβγάς του με το νέο Γραμματέα της Ν.Δ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, ο οποίος δεν μασάει τα λόγια του...
Ο Χατζηνικολάου στις 3 Σεπτεμβρίου (πάλι στον αέρα του real fm) αναφερόμενος στους πολιτικούς αμφισβήτησε ότι μπορούν να αντιληφθούν την δύσκολη οικονομική θέση κάθε πολίτη, για να του απαντήσει ο Κεφαλογιάννης, ότι ο δημοσιογράφος δεν δικαιούται να ομιλεί καθώς τα έσοδά του φτάνουν το 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο! Ο Χατζηνικολάου βγήκε από τα ρούχα του και σχεδόν ουρλιάζοντας απάντησε στον Κεφαλογιάννη ότι είναι ντροπή να γίνονται τέτοιες αναφορές, σημειώνοντας ότι τέτοια ποσά δεν ισχύουν για τον ίδιο. «Ούτε το 1/5 απο αυτά που αναφέρατε δεν παίρνω» είπε χαρακτηριστικά.