ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Απαράδεκτη η παρέμβαση του Μουρούτη – Eξ οικείων τα βέλη κατά του διευθυντή του Σαμαρά



-Γ. Βλάχος: όσοι λειτουργούν έτσι δεν προσφέρουν καλές υπηρεσίες στον πρωθυπουργό
-Σ. Παπαθανασίου: ο Μουρούτης πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι πλέον ιδιώτης… 

«Απρεπής επίθεση του διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού στη ΝΕΤ». Αυτός ο τίτλος υπήρχε στην εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση» της ΝΕΤ με τους δημοσιογράφους Κώστα Αρβανίτη και η Μαριλένα Κατσίμη να απαντούν με τη σειρά τους στην αήθη επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον τους, μέσω twitter, ο διευθυντής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού και «κολλητός» του Σαμαρά, Γιώργος Μουρούτης.
«Φαίνεται πως η ''Πρωινή Ενημέρωση'' δυσαρεστεί κάποιους γιατι στέκεται στο πλευρό των πολιτών» είπαν χαρακτηριστικά οι δύο δημοσιογράφοι για τα όσα ο Μουρούτης χθες σχολιάζοντας τη συνέντευξη του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην κρατική τηλεόραση.
«Η παρέμβαση αυτή είναι απαράδεκτη για τη δημοκρατία. Όταν βλέπω αυτά τα σχόλια στον αέρα, σημαίνει ότι απειλούμαστε. Όλη εδώ η ομάδα, οι 9 που είμαστε» είπε ο Αρβανίτης συγκρατώντας την αγανάκτησή του.
Στο πάνελ της εκπομπής παρόντες ήταν ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Βλάχος,..
ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος και το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ Σάκης Παπαθανασίου που μίλησαν για τα σχόλια Μουρούτη:.
Ο Π. Κουκουλόπουλος έκανε λόγο για απαράδεκτες παρεμβάσεις και υπερασπίστηκε τους δύο δημοσιογράφους και την εκπομπή λέγοντας ότι έχουν γίνει εξαιρετικοί διάλογο στη δημόσια τηλεόραση.
Από την πλευρά του ο Γ. Βλάχος της ΝΔ, δήλωσε ότι «όσοι λειτουργούν έτσι (σσ σαν τον Μουρούτη) δεν προσφέρουν καλές υπηρεσίες στον πρωθυπουργό».
Σκληρός ήταν και ο Σ. Παπαθανασίου που επισήμανε καυστικά πως «πρέπει κάποιοι να καταλάβουν ότι είναι διαφορετικό να διατυπώνουν τη θέση τους όταν είναι πρόσωπα που δεν έχουν δημόσια θέση και διαφορετικό όταν είναι στην κυβέρνηση ή είναι συνεργάτες κυβερνητικών στελεχών».
Ο Αλ. Μητρόπουλος χαρακτήρισε «άστοχα τα σχόλια» του Μουρούτη.