ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Η πρώτη ημέρα του (υπάλληλου) Πέτρου Κωστόπουλου στη δούλεψη του Κυριακού

Παραπονιέται γιατί του έδωσαν γραφείο χωρίς θεά, αλλά ας είναι! Αυτός θα αποδείξει ότι αξίζει που τον εμπιστεύτηκαν και τον προσέλαβαν...

«Πάντα είχα την αίσθηση ότι η εργασιοθεραπεία είναι το καλύτερο φάρμακο απέναντι σε πάσα νόσο και πάσα μαλακίαν. Άρχισα και να ξυπνάω, να ενεργοποιούμαι, όχι πάρα πολύ διότι μιας πτώχευσης μύρια έπονται για όποιον γνωρίζει». Αυτά γράφει ο Πέτρος Κωστόπουλος στο μπλογκ που διαχειρίζεται και επιβεβαιώνουν απόλυτα τα όσα έγραφαν εδώ οι zoornalistas υπό τον τίτλο «Και τώρα φουλ εργασιοθεραπεία!» και αφορούσαν το νέο του πόστο στην εταιρεία «ΔΑΦΝΗ Επικοινωνίες» του ομίλου Κυριακού .
Ο υπάλληλος (πλέον) Πέτρος Κωστόπουλος γράφει και για την πρώτη του ημέρα στη δούλεψη του Κυριακού και παραπονιέται για το ότι οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 του έδωσαν γραφείο χωρίς θέα!.. Ξέρει, λέει, ότι από εδώ και μπρος θα 'ναι αλλιώς… Ξέρει ότι θα πρέπει να δίνει αναφορά, να είναι αποτελεσματικός για να αποδείξει, λέει, στους ανθρώπους που τον εμπιστεύτηκαν ότι άξιζε τον κόπο.
Διαβάστε τι γράφει, μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Κωστόπουλος:..
«Σήμερα για πρώτη φορά βρέθηκα στην καινούρια μου δουλειά και μετά από 16,5 χρόνια σαν υπάλληλος πια... Αισθάνθηκα λίγο περίεργα μπαίνοντας σε ένα καινούριο γραφείο και άρχισα να φτιάχνω το χώρο που μου έδωσαν. Δεν έχω θέα αλλά δεν πειράζει. Θέλω να κολλήσω μια από αυτές τις παλιές κιτσάτες αφίσες της Καραϊβικής. Ξέρω ότι θα ‘ναι αλλιώς… Πρέπει να δίνεις αναφορά, να είσαι αποτελεσματικός, κάτι καλό να κάνεις για να αποδείξεις στους ανθρώπους που σε εμπιστεύτηκαν ότι άξιζε τον κόπο. Με λίγα λόγια, όπως την πάρεις έρχεται η ζωή. Από τα χαμηλά στα ψηλά, απ’ τα ψηλά στα χαμηλά και από κει όπου βγάλει ο δρόμος…»

Υ.Γ: Κουράγιο Πετράν...