ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Aνεστάλη η απεργία στο Βήμα - Ο Ψυχάρης έκανε πίσω για τις απολύσεις


Αργά το απόγευμα έγινε γνωστό οτι ανακλήθηκαν οι 28 απολύσεις από το ΒΗΜΑ και οτι η ΕΣΗΕΑ αποφάσισε να αναστείλει την 48ωρη απεργία που είχε προκηρυχθεί για την Πέμπτη και την Παρασκευή στην εφημερίδα ΒΗΜΑ, στο ΒΗΜΑ INTERNET, στο IN.GR και στον ΒΗΜΑ FM. Το αφεντικό του ΔΟΛ έκανε πίσω μπροστά στον κίνδυνο να μην κυκλοφορήσει το Βήμα την Κυριακή και να μην «ανανεωθούν» στο διαδίκτυο τα ιντερνετικά μέσα που διαθέτει.
Οι εργαζόμενοι επέστρεψαν στις δουλειές τους αλλά το κλίμα είναι πολύ βαρύ καθώς οι περισσότεροι συντάκτες προς απόλυση είχαν ήδη ενημερωθεί από τη διεύθυνση για τη λύση της συνεργασίας τους.
Ο Ψυχάρης βέβαια μπορεί να ανέστειλε τις απολύσεις αλλά ουδείς μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα επανέλθει στο άμεσο μέλλον…
Οι συζητήσεις για να διασφαλιστεί ότι ο εκδότης δεν θα επανέλθει θα... συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.
* Η φωτογραφία (από το site του Σχολιαστή της ΕΠΗΕΑ) είναι από τη συγκέντρωση των εργαζομένων του Βήματος στην είσοδο του κτιρίου του ΔΟΛ στη Μιχαλακοπούλου νωρίς το απόγευμα.